Fortnite

Megvan a válasz: ezért nem nerfelik a repülőt, RPG-t és a dezit


Úgy tűnik az Epic fejlesztői azért nem nyúlnak hozzá a legproblémásabb tárgyakhoz, mert házon belül ezek a kedvencek.

Az Epic Games egyik alapítója és jelenlegi alelnöke Mark Rein alaposan megosztotta a Fortnite közösséget, legutóbbi posztjával. Az egyik tábor szerint csak trollkodott és pusztán poén az egész. A másik oldal szerint viszont Rein komolyan gondolta, amit írt, ezért is törölte le később, amikor betámadták miatta.

És hogy miről is szólt ez a bizonyos törölt és megosztó poszt?

Az Epic Games alelnökének egy Kérdezz-Felelek során nekiszegezték: “miért nem veszik már észre, hogy a közösség mennyire utálja a repülőket, a deagle-t és az RPG-t?”

Mark Rein válasza csupán ennyi volt:

Az ördögi emoji alapján simán azt mondanánk, csak trollkodott az alelnök úr. De később mégis törölte a posztot, és a Redditre felkerült topic-ot is zároltatták, ami egyből elindította a lavinát. A rajongók a Q&A alatt mentek neki Reinnek, mondván semmit nem tud saját játékukról, ha ilyeneket mond, akár csak viccből is.

Tény és való, hogy a repülőre már a megjelenése idején is rengetegen panaszkodtak, a dezi pedig az utóbbi időben húzott fel rengeteg játékost. Még a népszerű streamerek is offolták miatta a játékot.

Akár viccnek szánta, akár nem, csak olajat öntött a tűzre ezzel a kommenttel az Epic Games alapítója. Nagyon úgy tűnik, hogy a Fortnite fejlesztőinek minden korábbinál jobban kell figyelniük a közösség igényeire, különben százezreket fognak elveszteni.

És a közösség láthatóan vaultot vagy nerfet akar. Különösen a Repülő, dezi és RPG hármasnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva