PUBG

MNEB PUBG 4. versenynap: Ez már az? 25 killes győzelemmel nyitott a FLANK!


Erangelen dominált a csapat.

Elérkeztünk az MNEB PUBG alapszakaszának negyedik napjához. A mai versenynap után egy hosszabb szünet következik majd, legközelebb március elején találkozhatunk a 16 magyar squaddal újra. Időközben az eddig Team Horizon Reapers égisze alatt játszó négyest felkarolta a Grim Ravens.

Új éra veszi kezdetét a hazai PUBG színtéren – Megérkezett az első fizetett, profi csapat!

Első meccs – Erangel

Szerencsére nem a szokásos Military vagy Severny kört kaptunk az első meccsen. Shelter környékére kényszerítette a zóna a játékosokat. A FLANK ezúttal Cucuval kiegészülve lépett pályára, vérszemet is kapott a csapat, több mint 20 ölésnél jártak már az endgame előtt.

B3nce higgadt játékát külön kiemelnénk, több helyet és ölést is hozott csapatának. A végjátékban végül a FLANK nyerte a 3v2 szituációt, összesen 25 killt begyűjtve. Elképesztő teljesítmény ez, gratulálunk!

Második meccs – Miramar

Február utolsó sivatagos meccséhez érkeztünk, Miramaron mindig izgalmas meccseket láthatunk, ezúttal sem volt másképp. Egy erősen délnyugati szűkülést kaptak a játékosok, így voltak olyanok akiknek hosszú kilométereket kellett utazgatni, hogy beérjenek a biztonságos zónába.

Ezúttal egy hegytetős szűkülést kaptak a csapatok, jelentősen felkavarva így a végjátékot. Ritkán lőnek ki ennyi golyót fél perc alatt, igazán intenzív játékkal ért véget Miramar. A LvL Up Esport vihette haza a csirkét!

Harmadik meccs – Erangel

Visszatértünk a klasszikus zöld pályára ismét, lássuk hogyan teljesítenek a csapatok a nagy szünet előtti utolsó meccsen. Gatka alá szűkültek az utolsó körök, ahogy Miramaron a FLANK-nek, úgy Erangelen a LvL Up Esportnak hozott szerencsét az előző körös győzelem, az elsők között estek ki. A FLANK-nek összejött a duplázás, 13 killel nyerték a harmadik pályát.

Összesített eredmény négy versenynap után

Március 4-én csapnak össze legközelebb a csapatok, 19:00-tól követheted az eseményeket FusionTV-n vagy kedvenc streamered csatornáján!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva