PUBG

Ti küldtétek: A láthatatlan tárgyak már Vikendin is kísértik a játékosokat


Nem mindig szabad hinni a szemünknek, főleg a PUBG esetében.

Nemrég írtunk a HULLA_SZILVA által felfedezett érdekes glitch-ről, amit leginkább a desync számlájára lehetett írni. Most viszont egy olvasónk egy teljesen más bugot fedezett fel. Aki emlékszik, korábban írtunk már a láthatatlan sziklákról, ám ez csupán Sanhokon volt megfigyelhető idáig. Ezeket állítólag javították, (persze csak egy részét, mert azóta is futottak bele ebbe a hibába a játékosok) viszont Vikendin nem találkozhattunk hasonlóval.

Sajnos úgy tűnik, hogy a Castle területén megtalálható bojlerekkel is hasonló a helyzet. Emiatt könnyedén elképzelhető, hogy más tárgyak is hasonlóképp átlátszóak az egyik játékos szemszögéből, ez egyébként a grafikai beállításunktól is függhet.

“Ahhoz hozzászoktam már, hogy a sokszor “kijavított” láthatatlan sziklák ellenére még mindig van ilyen, ma egy újabb láthatatlan tárgyat találtam, méghozzá Castle-ban a bojlereket. A linkelt YouTube videóban láthatod. Látom a csávót, lövöm és semmi nem történik. A replay-ből láttam meg, hogy előtte volt egy bojler, amit én nem láttam. Azt talán mondani se kell, hogy végül ő lőtt le engem…”

Reméljük, hogy hamarosan javítják ezeket a hibákat.

Köszönjük Andrásnak a beszámolót!
Ha bármi érdekességet tapasztaltok, írjatok nyugodtan a [email protected] e-mail címre!

Ezt olvastad már?

Vikendi Kvíz csak profiknak – Vigyázzatok, tényleg nehéz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva