PUBG

A taktikai pajzs már ott van a játékfájlok között! – Minden infó egy helyen


Az új tárgy, amit elég régen jelentettek be.

A taktikai pajzsról már korábban jó pár alkalommal írtunk, ami nem csoda, hiszen már közel egy éve elhintették, hogy jön a játékba hamarosan, erre még 2019-ben sem kaptuk még meg. Azóta WackyJacky-nek válaszolt a PUBG fejlesztője, azóta pedig néhány újdonságot fedeztek fel a fájlok között.

A SkinTracker adatbányászai már 2018 májusában megtalálták a fentebbi modellt, a játék fájljai között pedig azóta újabb utalások tűntek fel.

A pajzs bizony lassítani fogja a karakterünket, emellett csak bizonyos típusú fegyvereket tudunk majd használni mellette. Alapvetően csak az egykezes fegyvereket tudjuk majd ilyenkor haszálni, tehát az eldobható gránátok, közelharci fegyverek, pisztolyok és SMG-k fognak előtérbe kerülni.

Ezen kívül kapott egy “push damage”-et, ami éppen annyit fog sebezni, mint a serpenyő. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a flash ellen is véd-e, de benne van a pakliban. Ami külön érdekesség, hogy el is lehet majd forgatni a tűzharcok során, így nagy jelentősége lehet a squadok esetében.

PlayerIGN videóját itt találjátok:

Szavaztál már?

SZAVAZÁS: Melyik a magyar játékosok kedvenc pályája?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva