R6

Menetrendszerű spoiler: bemutatkozik az Outback, az Oregon és a Clubhouse keveréke


Újabb infók az új szezonról.

Számítottunk arra, hogy a hét első napján újabb infókat kapunk az idei év első szezonjáról, az Operation Burnt Horizonról, hisz a legutóbbinak már jó pár napja – péntek este robogott be egy kis adag előzetes:

Ez gyors volt: máris leleplezték az új szezon nevét, jön az Operation Burnt Horizon!

Ma a pályát mutatta be a nagyközönségnek a Ubisoft, mely Outback névre hallgat.

Jacques Wong igazgató elmondta, hogy két rajongói kedvenc – Oregon és Clubhouse – elemei találhatóak meg a pályán.

“3 különböző szekcióra osztottuk a pályát: garázs, motel és étterem. Nagy energiákat fektettünk abba, hogy ezek már messziről is jól megkülönböztethetőek legyenek egymástól. Mindegyik résznek megvan a maga egyéni színe, emellett a világítást és a geometriát használtuk annak érdekében, hogy a játékosok tudjanak tájékozódni” – nyilatkozta Wong a pályáról.

[2019-02-11] Map Teaser - Header

“Ezen túlmenően a hangsúly azon volt, hogy visszatérjünk egy olyan játékmenethez, amelyet a játékosok a múltban már élveztek, miközben a metát szem előtt tartottuk természetesen”.

“Szeretnénk hangsúlyozni a játékosok döntéshozatalinak hatását, így például az egyes szakaszok között korlátozott számú ajtó van” Wong folytatta.

“A roamerek létrehozhatnak rotációkat a falak átszabásával, és persze még mindig lehetőség van a különböző szinteken való elhelyezkedésre (flank céljából). Ez egy közepes méretű map, így a játékosoknak nem kell messzire menniük alternatív útvonalak megtalálásához” – zárta az igazgató.

Zárásképp egy kis ízelítőt is kaptunk az Outbackről.

Nagyon ígéretes a pálya, izgatottan várjuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva