Fifa

Felturbózott Prime ICON kártyák jönnek most pénteken


A pakkokból lehet majd bontani a speciális verziókat.

Mostanra már megszoktuk, hogy a FIFA Ultimate Team módban felbukkanó Icon játékosoknak három verziója jelenik meg, melyek közül rendre a Prime ICON a legerősebb, az EA Sports azonban úgy döntött, hogy idén felrúgja ezt a szabályt, nemrégiben bejelentették ugyanis, hogy hamarosan újabb kártyákat kapnak a futball legendái.

Az újonnan felfedett FUT itemek a Prime ICON Moments nevet viselik, és ahogyan arra a név is utal, ezek a kártyák a játékosok egy-egy kiemelt, hősies pillanatát hivatottak megünnepelni a karrierjük legfényesebb időszakából. Ez az értékeken is meglátszik majd, miután a Prime ICON Moments kártyák overall statja eggyel magasabb lesz, mint a sima Prime ICON verzióké. És hogy kik kapnak majd ilyet? Egyelőre három játékost mutattak be a fejlesztők, ők lennének azok:

  • 94 | Thierry Henry (ST)
  • 94 | Lothar Matthäus (CM)
  • 94 | George Best (RW)
Kép: Twitter

Az első Prime ICON Moments kártyák most péntektől lesznek megszerezhetőek, méghozzá a pakkokból, de nem kizárt, hogy valamilyen SBC is kapcsolódik majd hozzájuk. Hogy pontosan melyik játékosok lesznek érintettek első körben, azt egyelőre még nem árulták el a fejlesztők, az azonban kiderült, hogy több hullámban érkeznek majd ezek az itemek, várhatóan péntekenként, egészen a mostani FUT-szezon végéig.

Az EA Sports azt ígéri, hogy pénteken több részletet is el fognak árulni ezekről az új verziókról, illetve további kártyákat is be fognak mutatni, így a hét második felében már több konkrétum lesz a zsebünkben az új Prime ICON Moments kártyák kapcsán.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva