League of Legends

Szavazás: Melyik magyar LoL kommentátor hangja hiányzik a legjobban?Sajnos idén már nem hallhattuk a hangjukat az LEC és az LCS meccsek alatt, ám ez nem jelenti azt, hogy meg is feledkezünk róluk!

Körülbelül két hónappal ezelőtt egy igencsak rossz hírt közölt a Riot Games. Csökkentették az európai országok licenckörét, így az LEC és az LCS meccseit sokkal kevesebben nézhetik a kontinensen az anyanyelvükön. A tavalyi évben az angol nyelv mellett másik 12 nyelven élvezhették a nézők az európai és az amerikai fordulókat, ebbe a magyar nyelv is beletartozott. Ezt a 12-es keretet viszont 5-re redukálta a Riot 2019-re, s sajnos ennek a magyar közvetítés is kárát látta.

A szomorú hírt a MagyarLoLTV közölte elsőként a magyar közösséggel:

A szóban forgó bajnokságok már hetek óta tartanak, s több év után először, a magyar LoL közösségnek nem volt lehetősége az anyanyelvén élvezni a mérkőzéseket. Biztosan sokan követik még így is itthonról az angol közvetítést, ám ez sosem lesz olyan, mint a MagyarLoLTV korábbi produkciói. Aki követte a magyar adásokat, annak biztosan kialakultak a személyes preferenciái.

Mi most arra lennénk kíváncsiak, hogy kik azok a magyar stábtagok, akiknek a hangját leginkább hiányolja a magyar közösség!

Egy biztos, sok szép emléket kaptunk a srácoktól, köszönjük a munkájukat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva