Apex Legends

Tovább dübörög az Apex Legends: Újabb 2 hatalmas mérföldkövet ért el a játék!


Ha ilyen ütemben fejlődik, fogalmunk sincs, mi állíthatja meg.

Többször beszámoltunk már róla, hogy az Apex Legends hiába csak egy hete jelent meg, sorra döntögeti meg a rekordokat. Lassan már nem lesz mit túlszárnyalni, nem is olyan rég lépett rá először a Fortnite eredményeire, erről itt írtunk:

3 nap alatt 10 millió játékos? Eddig minden rekordot megdönt az Apex Legends

Sajnos mivel kizárólag Originin fut a játék, nincs lehetőségünk lekövetni a játékosszám gyarapodását, vagy az éppen egy időben játszók számát. Ezeket az információkat viszont a fejlesztők nagy örömmel adják a tudtunkra!

De ez is bőven elég!

Hiába nincsenek folyamatos friss adataink, olyan ütemben robog az Apex Legends, hogy egyszerűen kötelező újra és újra hírt adniuk a mérföldkövekről, de nyilván szívesen is teszik ezt a fejlesztők! Most épp az első hetes jelentés idejéhez érkeztünk, de helyettem beszéljen inkább a videó:

A videó nem hazudik, az Apex Legends-et 1 hét alatt több mint 25 millióan töltötték le világszerte!

A montázs rendkívül hangulatosra sikeredett, benne van többek közt Dr DisRespect és Ninja is, aki nem mellesleg eddig a Fortnite közösség acélos tagja volt.

Bár a videóban nem említik, egy másik hatalmas mérföldkövet is elért az Apex Legends, egy időben több mint 2 millió játékos játszott vele. Ilyet újonnan debütáló játék még soha nem mondhatott el magáról, félelmetes adatok ezek.

Persze az már senkinek nem meglepetés, hogy a Twitch-en is dominál az Apex, alkalmanként akár 3x többen nézik mint bármely más játékot a platformon.

Szerintetek ezt is lehet “pillanatnyi” fellángolásnak nevezni? A Call of Duty Blackout is nagyon ígéretes volt, mégsem ért el megközelítőleg sem olyan számokat, mint amiket most a Respawn üdvöskéje produkál. Mi ezen azonban csak nyerhetünk, a battle royale piacnak biztos jót tesz a versengés, és az Apex megmutatta, hogy a Fortnite sem verhetetlen.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva