Fortnite

3 tárgy buff ötlet, amit akár a holnapi frissítésben is szívesen viszontlátnánk!


A Tac és a Boogie sem épp a legnépszerűbb item.

Igencsak szokatlan hete van a Fortnite rajongóknak olyan szempontból, hogy a frissítés kedd óta folyamatosan csúszik, és nagyon úgy tűnik, hogy leghamarabb holnap jön – persze már erre se vennénk mérget.

Újból csúszik a v7.40 megjelenése! – Rendszerhiba és Stormwing hotfix viszont érkezett

Ilyen késleltetés után azt gondoljuk, hogy az Epic Games kényeztethetné kicsit a rajongókat egy masszívabb frissítéssel, így most feldobunk 3 tárgyat, aminek kijárna a szeretet – ki tudja, lehet, hogy nyitott kapukat döngetünk?

1. Tactical Shotgun

Egy rajongó korábban már fel is dobta, hogy milyen erősítést lehetne eszközölni a Tactical Shotgunnál:

A lövési sebesség 1.5-ről 1.6-ra gyorsítása, a golyók szórásának csökkentése és a sebzés fentebb említett számainak megdobása valóban nem egy rossz kiindulópont annak érdekében, hogy gyakoribb legyen a Tac a fegyvertárunkban.

2. Boogie Bomb

Képtalálat a következőre: „boogie bomb fortnite”

Egészen elképesztő, hogy már több, mint 1 éve a játékban van a Boogie Bomg azt nézve, hogy őszintén szólva mennyire (közel) haszontalan egy darab. Nem lepődnénk meg, ha lassan vaultolnák, de ha mégsem, akkor elférne rá a buff: még szeptemberben 1-ről 2-re emelték az egyszerre található gránátok számát, azonban nem ezzel van a gond.

A legfőbb probléma, hogy nem ér meg egy slotot, azonban ezzel nem igazán lehet mit kezdeni (tekintve, hogy az összes gránát foglal helyet, így hülyén nézne ki, ha pont ez nem), viszont meg lehetne nézni azt, hogy ha a táncoló ellenfél meglövése után nem egyből, hanem mondjuk fél másodperc múlva tudna csak visszalőni, akkor vajon többen gondolkodnának-e el a használatán.

3. Glider

Képtalálat a következőre: „fortnite redeployable glider item”

A játék egyik legkevésbé egészséges időszaka volt, amikor a glidereket újra lehetett nyitni, így ezt ki is vette az Epic Games – aztán rövidesen tárgyként került vissza a mechanika.

Alapvetően jó döntés született, azonban itt ismét előjön a “megér-e egy helyet” kérdés: nyilván van, akinél igen, de ez egy véleménycikk, mi pedig úgy látjuk, hogy nem feltétlen. Ha 10-es pakkok helyett mondjuk kettesekben fordulna elő, de cserébe ott lehetne tárolni, ahol a csapdákat is, akkor érzésünk szerint az egy korrekt középút lenne.

Persze ez mind csak találgatás – meglátjuk, hogy a fejlesztők szerint mi szorul erősítésre.

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva