Apex Legends

Három vadiúj pálya érkezik az Apex Legends-be!


Az Apex Legends tovább dübörög!

Nemrég a Respawn Entertainment vezérigazgatója egy interjúban elárulta, hogy hamarosan újabb pályákkal fognak jelentkezni. Az Apex Legends hype még mindig óriási, így nem csoda, hogy némi infómorzsákat is megtudhatunk a szivárogtatásának köszönhetően. Amíg a Fortnite még mindig ugyan azt az egy pályát tapossa a megjelenése óta, addig az Apexbe 3 új pálya is érkezik az elkövetkezendőkben.

Angel City

Talán mind közül ez a legizgalmasabb. Egy nagyváros, ahol bizony minden házra oda kell majd figyelni, nehogy véletlenül egy felső ablakból kapjuk a fejlövést.

Havas pálya

Egy teljesen új környezet, ami egyre felkapottabb az utóbbi időben. A konkurens battle royale játékoknak már van havas pályája, szóval nem csoda, hogy az Apex Legends is kapni fog egyet.

Titánok harca

A Respawn Entertainment nem akarja elengedni a Titanfall sorozatot, ezért elkalauzolnak minket a Titanfall univerzumába. Egyelőre túl sok információt nem tudunk, de még az is előfordulhat, hogy mindenki Titan páncélban fog harcolni. Egyelőre elég érdekesen hangzik a koncepció, kíváncsiak vagyunk, hogyan fogják megvalósítani.

Ezt olvastad már?

Akadozik a játék? Nagy a pinged? Itt van 5 tipp ami segíthet! – Apex Legends

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva