League of Legends

Rekkles, Caps és Doublelift mellett Ocelote is helyet kapott a Forbes sikerlistáján


Három játékos és egy CEO is helyet kapott a Forbes harminc alattiak harmincas listáján.

A Forbes ismét kiállíott egy listát, amiben a 30 legsikeresebb harminc év alatti alakját gyűjtötték össze a sport és gaming világnak. Igen, végre egy lapon említik az esportolókat is a sportolókkal, így ezúttal esély nyílt arra, hogy a League of Legends közösség is megmutassa magát végre a világnak.

Olyan jól sikerült, hogy az európai “30 under 30” listának a 10%-a LoL-os érdekeltségű esportolóból áll! A kiemeltek között található a Fnatic kapitánya, Marint “Rekkles” Larsson, a G2 zsenije, Rasmus “Caps” Borregaard Winther, valamint az ex-esportoló, s jelenleg cégvezető, Carlos “Ocelote” Rodriguez.

Ocelote még az SK Gaminges időkből

A listán azok a személyek szerepelnek, akik kiemelkedő eredményeket értek el a 2018-as évben, s a bírák véleménye szerint érdemes őket 2019-ben is figyelemmel követni. Rekkles és Caps a világbajnoki döntőig meneteltek a Fnatic-kal, míg Ocelote csapata, a G2 szabályosan sokkolta a világot teljesítményével, amikor kiejtették a nagy esélyes, RNG-t a világbajnokság negyeddöntőjében. Ocelote-nak persze nem áll meg itt az érdekeltsége, a G2 Esports-nak ugyanis több esport csapata is van, s mind átlagon felül teljesít a maga kategóriájában.

Doublelift

Az amerikai “30 under 30” sikerlistára ezúttal csak egy játékos került fel, ő nem más, mint Yiliang “Doublelift” Peng, a Team Liquid lövésze. Doublelift a tavalyi évben tovább növelte a személyes márkájának értékét, ugyanis Amerikában amit csak lehetett megnyert. Ugyan a világbajnokságon nem sikerült maradandót alkotnia a csapatával, a 2019-es szezont így is a legdominánsabb gárdaként kezdte a Liquid.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva