Counter Strike

Megérte a sírás, egy nap alatt javították a radar bugot!


A profik szavai meghallgatásra találtak a Valve-nál!

Tegnap ismét nagyobb balhé kezdett kibontakozni a profi CS:GO mezőnyben. Rengeteg játékos azt kifogásolta, hogy az Astralis sportszerűtlenül játszik, kihasználja azt a bugot, hogy a radaron előbb jelenik meg az ellenfél a füstben, minthogy az a füstben valójában látszana. Eddig nem is lenne probléma, minden játékos nézegeti néha a radart, az Astrsalis azonban használ egy bindet, amivel rázoomolnak a radarra, ha közel állnak egy füsthöz. Így számtalan érdekes killt halmoztak fel.

Szinte ugyanaz, mint a BIG bug esetében: egymásnak mentek a profik a radar bind miatt

Több pártra szakadtak a játékosok. Volt aki szerint ez teljesen normális, bent van a játékban tehát használható. Volt, aki szerint felesleges kivenni a zoom bindet, akkor csak bezoomolva hagynák, a probléma ott van hogy hamarabb látszik a radaron az ellenfél, mint hogy a füst elmúlna. De legtöbben megoldásnak azt is felvetették, hogy vegyék le az ellenfelek piros pöttyjeit a radarról, és akkor megoldódna a probléma.

Érkezett ma azonban egy rövid update:

Javítva a “radaron megjelenő füst mögött álló ellenfelek” hibája, mostantól a füst eloszlásáig nem látszik majd semmi a radaron.

Ez tulajdonképpen az előző probléma egyik legjobb megoldása. Talán picit túl is lett tolva, mert így működik akcióban FÜST MELLETT!!

Radar spotting near smokes now from r/GlobalOffensive

Ez az update a Majorön éles lesz, láthatóan gla1ve sem örül a dolognak:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva