Counter Strike

Álompárok a Counter-Strike világából: Valentin nap CS:GO módra


Rengeteg profi játékos éppen a CS:GO-nak köszönheti, hogy karriere mellett megtalálta élete párját is a gamer világban.

Valetin nap a szerelmesek napja, ennek kapcsán összeválogattuk kedvenc CS:GO párosainkat, a teljesség igénye nélkül.

SmithZz és nylon

A legismertebb magyar CS:GO játékos, Keszeli Nikolett már évek óta egy párt alkot a Major győztes AWP-ssel. Niki jelenleg az ACES Esport ötösében játszik honfitársával smucival, valamint a Mimimicheater, Juliebabz és Flutura trióval. SmithZz legutóbb a G2 kezdő ötösében bukkant fel, azóta a csapat inaktív játékosaként jegyzik.

GuardiaN és FoxGlove

A FaZe magyar felmenőkkel rendelkező AWP-sét egy norvég CS:GO profival sodorta össze a sors. GuardiaN és FoxGlove azóta már házasok és a családalapítást tervezik. Reméljük a gyereknevelés mellett azért még sokat látjuk majd GuardiaN-t a versenyasztaloknál is!

Maniac és Hedje

Újabb profi norvég CS:GO-s hölgy, ezúttal egy ex-CS:GO profi oldalán. Maniac korábban játékosként, edzőként majd elemzőként is szerencsét próbált, mostanra azonban teljesen kikopott a mezőnyből. Hedje az utóbbi időben szintén inaktív, korábban az LGB női csapatában és a norvég válogatottban játszott.

Ex6TenZ és Lalita

Egy újabb ex-G2 játékos, ezúttal francia lány oldalán. A veterán Ex6TenZ és Lalita kapcsolata szintén sok éves múltra nyúlik vissza, jelenleg már egyikük sem aktív profi.

Fifflaren és Smix

Az egyik legfrissebb álompár, a CS:GO világában. Fifflaren, a korábbi NiP legenda ma már az elemzőasztaloknál osztja az észt, itt sodorta útjába az élet Smixet. Az egykori AWP-s 3 hónapja kérte meg a csinos műsorvezetőt kezét, aki természetesen örömmel mondott igent.

Boldog Valentin napot mindenkinek, íme a bizonyíték, hogy a gaming világában is pont ugyanúgy rá lehet találni az igazira, mint bárhol a világon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva