Fortnite

Folytatódik a pánik: az Apex miatt ingyen Battle Pass-t és Glidert ajándékoz az Epic mindenkinek


Segítünk összegyűjteni az érméket és ládákat.

Elérkezett a szerelmesek napja, melyet hála a játékok elmúlt pár évében kialakuló trendjének, már nem csak a párok, de a gamerek is izgatottan várnak.

Jó pár játékban kapunk ilyenkor valami eseményt, vagy ajándékot – természetesen a Fortnite sem kivétel ez alól.

Annak mértéke azonban egészen elképesztő: az egy dolog, hogy egymásnak tudunk ajándékozni egy Glidert, mely a következő (a shopba bemenve a giftet kiválasztva tudtok cserélni haverotokkal).

Azonban ilyesmit eddig is kaptunk jó párszor. Ami ennél sokkal durvább, hogy ingyen Battle Pass-t ad mindenkinek a kiadó – ehhez csupán pár küldetést kell teljesíteni.

Tekintve, hogy a Battle Royale évfordulójára semmit, a Fortnite évfordulójára pedig egy gyenge eventet 1-2 aprósággal (hátizsák pl.) kaptunk, ez egy újabb jele annak, hogy minden áron meg akarja tartani játékosait az Epic Games (vagy épp bővíteni is) – a feltörekvő Apex Legends-től tartanak.

Lássuk mit kell tenni a BP megszerzéséhez!

Az Overtime Challenges fülre kattintva kapunk 20 küldetést, melyből 13-at kell teljesíteni február 27-ig ahhoz, hogy a 8. szezonban elérhetővé tegyük számunkra ingyen a Battle Pass-t.

A ládákat vagy ammo boxokat ezen a 2 helyen tudjátok kinyitni:

forrás: forbes

Az érmék gyűjtéséhez pedig a creative módban egy szigetet kell választani, ahol van pénz – a következő videóban látjátok hogyan néz ki:

A többi küldetés nyilván a következő napokban lesz elérhető.

Sok sikert kívánunk a BP farmolásához!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva