Hearthstone

Divattanácsadás közösségi módra: 9 cenzúrázott lap, mellyel poénosan odaszúrtak a Blizzardnak


Az egyik rajongó cenzúrázott egy jó adag lapot.

Most már lassan 2 hete annak, hogy a Blizzard ismét gyengített 5 lapot a játékban, azonban nem ez volt az egyetlen változtatás, ami meglepte a közösséget – igaz, utóbbi inkább a (szomorú) poén kategóriába esett, Jainaról írtunk:

Hunter? Paladin? Ugyan, a legszomorúbb nerfet Jaina kapta az új Hearthstone patch-ben

Több sem kellett a közösségnek, kifigurázta a Blizzard döntését (mely háttérben állítólag Kína állhat): megalkottak 9 lapot, ami szintén megkapta a maga cenzúráját – ezt Kripp videójában láthattuk.

Menjünk is végig rajtuk Kripp listája szerint!

9. Garrosh

Egy lightosabb darabbal indítunk, ahol egy sima ruhadarabot kapott Garrosh, mely izmos mellkasát takarja el. Érdekességképp megjegyezte Kripp, hogy valóban nem nagyon jöttek az utóbbi években olyan lapok a játékba, ahol a meztelenség jelen lenne, inkább a játék korai éveire volt ez jellemző – úgy látszik már régóta felépítette ezt a trendet a Blizzard.

8. Frost Lich Jaina

Teljesen jogos: ha Jaina Proudmore megkapta a magáét, akkor miért is úszná meg a Death Knight verzió? Nagyjából hasonló “nerfet” láthatunk ez esetben is.

7. Malfurion

Kripp a Maroon 5-ös Adam Levine Super Bowlos öltözékét vélte felfedeznie Malfurionban: az biztos, hogy így jóval visszafogottabb az öreg Druid.

6. Valeera

Ezen a ponton kezd el változatosabb lenni a dolog: Valeerának nem a felsőtestével, hanem a vadító lábaival van gond- szoknyát rá!

5. Succubus

Jöjjön egyik személyes kedvencem, az ördögi Succubus átalakulása: adja magát az apáca jelmez – kreatív és alapos munka!

4. Grim Patron

Everyone…get a hair? A hajbeültetés után a fazonra nyírt szakállal igazi hipszter beütése van az asztalok egykori terrorizálójának – őszintén szólva 1-2 percen belül meg lehet szokni, sőt!

3. Snowflipper Penguin

Nos…azt gondolom ez a mém tökéletesen leírja az ember első érzését, miután látta az átfazonírozott pingvint.

Képtalálat a következőre: „didn't see that coming meme”

Az ötlet persze 10/10!

2. Shudderwock

A Colgate új reklámarca egyből barátságosabb ebben a verzióban – talán nem is bánnánk, ha ezt az fogsort kapnánk az arcunkba meccs közben? Dehogynem, de legalább egy jót mosolyoghatnánk rajta.

1. Baited Arrow

A lista koronázatlan királya, a T-Rex, aki nem kapkodna olyan bőszen a nyíl után, ha látná, hogy egy darab brokkolira cserélték az ízletes steaket.

Reméljük, hogy ti is élveztétek ezt a könnyed listát – természetesen bízunk benne, hogy további cenzúrára nem kerül sor a jövőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva