Tech

Időkapszula: Ingyen ugorhatunk vissza a Windows 95-ös érába!


Ha szeretitek a retró szoftvereket, ezt kötelező kipróbálnotok, a szórakozás garantált!

Egy amerikai szoftverfejlesztő készítette el a Windows 95 applikáció verzióját. A program ingyenesen letölthető Windows 10-re, MacOS-re és Linux-ra.

A Windows 95 2.0 név nem az eredeti, Microsoft által kiadott operációs rendszerre utal, ennek az appnak ugyanis ez már a második verziója, az első tavaly augusztusban jelent meg.

Még mindig meglep, milyen sok ember lel örömet abban, hogy egy rövidke idő utazásra indul a programunkkal, a 90-es évekbe

Ezt a program atyja mondta egy nyilatkozatában.

A 2.0-ás verzió február elején jelent meg, sok újítással az első megjelenéshez képest. Az “új” csomagolt Windows 95 már támogatja a hangokat, 500 mb szabad helyet biztosít virtuális lemezen és olyan programok vannak előtelepítve rajta, mint a Doom, a Wolfeinsten 3D, a Microsoft FrontPage vagy a Netscape 2.0.

A program alkotója időről-időre ígér fejlesztéseket a programjához, de hozzátette, nem fog több időt beletenni a projektbe, mint amennyit a munkája megenged neki.

FONTOS: Akinek komoly munkához, vagy teszteléshez kell a Windows 95, továbbra is ajánlott virtualizáció segítségével egy rendes Windows 95-öt feltelepíteni. Ez a program tényleg csak azért született, hogy egy kis nosztalgia tapasz legyen azoknak, akik visszautaznának egy kicsit az időben.

A szoftver telepítője INNEN letölthető. Ti adtok neki egy próbát?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva