Fortnite

Fagyiember és Dark Love Ranger is érkezett az új frissítéssel – Íme a v7.40 rejtett tartalmai!


Bőven érkezett új tartalom a v7.40-ben is!

Ugyan rendesen dolgozik azon az Epic Games, hogy a leakerek egyre kevesebb új tartalmat tudjanak előbányászni a forrásfájlok közül, azért az adatbányászoknak mindig sikerül valami érdekeset előkaparni. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy ehhez kell belsős segítség, de ennek a kinyomozása már nem a mi feladatunk.

Lucas7Yoshi és ShiinaBR (a két vezető leaker) újból nekiesett a v7.40 fájljainak és sikerült is egy-két érdekességet előszedni!

Új Outfitek – ShiinaBR

Biztosan érkezik 5 új karakter skin a játékba, amik nagy valószínűséggel az Item Shopból lesznek elérhetők. Kivéve egyet, a Dark Love Rangert, róla korábban írtuk már, hogy a jelek szerint az eredeti tulajoknak lesz majd elérhető, mint megnyitható stílus, éppúgy, mint a Tomatohead, vagy a Skull Trooper esetében is történt korábban.

Skully, a szőke hölgy a kép bal alsó sarkában, szintén kap megnyitható stílust, Shiina ezt is előhalászta a fájlok közül!

 

Valamint Lil Whip, a fagyiember teljes modelljét is láthatjuk már!

 

Íme Revolt és Rebel, a játék új robot karakterei:

 

 

Lesznek Dark Love Ranger kihívások is, ennek már ikonja is van a forrásfájlok között, valamint jól látható már az új, sötét szárny Back Bling is. Igazán minőségi lett ez az újragondolás!

 

Új Back Blingek, Gliderek, Wrapek, Emote-ok és Pickaxe-ek is találhatók a forrásfájlok között, íme egy lista Lucas-tól, amin néhány már megjelent elem között, megtalálhatók a legújabbak is:

A listán minden új tartalom fellelhető – Lucas7Yoshi

Igazi stílusdömping lesz a v7.40-es ciklus során, az Ice Queen is új verziókat kaphat hamarosan!

 

Bréking: Az Item Shopban már debütál is egy új skin, a Heartbraker Outfit már elérhető!

Epic Games

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva