League of Legends

Megőrültek az európai kaszterek – Megszületett az első hivatalos Misfits vs G2 rap!


Na ilyet sem látni minden nap!

Arról már többször is szó esett, hogy egyre minőségibbek a közvetítések mind Európában, mind pedig Amerikában (a kliensproblémákat nem nézve), ám mostantól az is hivatalos, hogy sokkal őrültebbek is mint korábban!

Ezzel pedig semmi probléma nincs, nem kell folyamatosan mereven hozzáállni a dolgokhoz, elvégre így lehet, hogy könnyebben befogadják a tartalmat olyan személyek is, akiket egyébként nem kötne le egy végtelenül komoly műsor. Na meg a profizmus sem feltétlenül a komolyságból fakad, ha megfelelő mértékben “állatkodnak” a műsorvezetők és a kommentátorok, akkor az csak javítja az adások minőségét.

Márpedig most rendesen állatkodtak, Vedius ugyanis a Misfits nyúlkabalájának jelmezében osztotta az észt, míg Drakos a G2 szamurájaként pózolt és lökte a rímeket. Arról had ne beszéljünk, hogy zeneileg mennyire volt a toppon az előadás, mert valljuk be, egyik srác teljesítményét sem lehet Emineméhez hasonlítani. Viszont reklámnak fantasztikus volt!

Ráadásul a srácok önkritikája is a helyén van, a videónak a “Mediocre Rap Battle of LEC” címet adták, ami pontosan arra világít rá, hogy ez csak egy reklám és a minőségi rappet nem erre kell keresni.

Aki nem értené, hogy miért éppen a Misfits és a G2 kapott főszerepet ebben a videóban, azoknak segítségül elmondjuk, hogy az LEC ötödik játékhetének legfontosabb mérkőzését ez a két csapat fogja vívni. A közösség jelenleg ezt a két csapatot tartja a legerősebbnek Európában, ugyan az egyik már bukdácsolt egy keveset (Misfits), a másik még veretlen (G2). Viszont ez az első igazán nagy esély arra, hogy a G2 győzelmi szériája megakadjon.

Egy biztos, a kommentátorokon nem fog múlni a jó hangulat, a hype-videó után szinte biztos, hogy az élő közvetítésre is tartogatnak valamit!

A találkozó február 15-re, körülbelül este 10 órára van kiírva!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva