Fortnite

Semmit nem ér a csomagolás! – A légitársaság szilánkosra törte a több százezres PC-t


GFLOX mindent megtett azért, hogy épségben megérkezzen a PC-je, ez a légitársaságot nem igazán érdekelte.

Nyeste “GFLOX”  Martin nemrég érkezett meg az USA-ból, ahol vásárolt egy elég ütős konfigot, mintegy 2 000 $, azaz 600 000 forint értékben. GFLOX úgy döntött, hogy nem adja el, hanem becsomagolva hazaviszi egy bőröndben a gépet. A biztonságos szállítás érdekében mindent megtett, ám ez kevés volt.

A perifériáival együtt összecsomagolta, majd a biztonság kedvéért a reptéren buborékfóliába csomagoltatta a bőröndjét a biztonság miatt. Az Aeroflot Russian Airlines légitársaság viszont épp az ő csomagját választotta ki átvizsgálásra, emiatt szétvágták a buborékfóliát a bőrönd tartalmát pedig darabokra szedték. Nem, az átvizsgálás után nem állították vissza az eredeti állapotba, összedobálva küldték tovább a gépre. A megérkezéskor nem kapta meg a csomagját, csak később, amikor egyből észrevette, hogy valami nincs rendben. A gépe edzett üvegoldallapja darabokra tört, a mikrofonja és a perifériái is használhatatlanak lettek, de még a memóriamodul hűtőbordáját is felfeszegették.

“A csomagot New Yorkban adtam fel, direkt számzáras lakatot is tettem a bőröndre és a reptéren bebuborékfóliáztattam. Amikor megérkeztem azt mondták, hogy elveszett a csomag és nem tudják, hogy mi van vele. Két nappal később hozta házhoz egy futár a videón látható állapotban.”

Természetesen az ilyen eseteket nem szabad ennyiben hagyni, épp ezért a streamer már panaszt tett a légitársaságnál, akik egyelőre nem reagáltak a megkeresésre. Aki azon gondolkozik, hogy feladja a PC-jét poggyászként, az kétszer is gondolja át. Érdemesebb lehet egy csomagküldő szolgáltatást igénybe venni, vagy eladni a gépet külföldön, hiszen jól látható, hogy a légitársaságok nem igazán foglalkoznak a csomagok épségével.

Aki tapasztalt, vagy hallott már hasonló esetről, kérjük vegye fel a kapcsolatot a pórul járt GFLOX-szal, hátha sikerül megoldást találni a szerencsétlen történetre. Illetve aki szeretne, a Support-a-Creator programon keresztül is segítheti a streamert.

Ezt olvastad már?

Leszarozta a játékosokat – A Twitch bannolta a csatornáját gyűlöletbeszéd miatt

A borítókép csupán illusztráció

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva