Fortnite

Tűztornádó a szigeten?! – Nem csak földrengés sújthatja a Battle Royale pályát


Hamarosan itt a nyolcadik szezon, az Epic Games pedig gőzerővel készül rá.

Egy halom új fájl érkezett a v7.40-nel, amik a hetedik szezon végét, valamint a nyolcadik szezon elejét hivatottak előkészíteni. Az már biztos, hogy szignifikáns változások fognak hamarosan bekövetkezni, a földerengések hatására ugyanis már elkezdett bizonyos helyeken repedezni a talaj, valamint egy térkép leak szerint Wailing Woods környéke is rendesen meg fog perzselődni a Prisoner ténykedései miatt.

 

Többen úgy vélik, hogy a legújabb fájlok beigazolják azt a teóriát, hogy a következő szezon a jég és a tűz harcáról fog szólni. Jól látható a megváltozott térképen, hogy a jég a pálya bal alsó sarkát uralja, míg a tűz pedig a jobb felső sarokból kezdett területeket foglalni magának, könnyen lehet, hogy a következő szezon során találkozni fognak a felperzselt és a befagyott területek a sziget közepén.

 

Ami viszont meglehetősen új információ volt, az az esetleges tűztornádók megjelenése. A forrásfájlok között felbukkant egy olyan modell, ami egyértelműen egy tornádóra utal, ám azt még a leakerek nem tudják, hogy a Battle Royale módban, vagy a Save the Worldben lesz komoly szerepe a szóban forgó jelenségnek. A legvalószínűbb eset, hogy a Prisoner fogja előidézni, s a Wailing Woods körüli megperzselt területek ennek okán fognak kialakulni.

Ami tovább erősíti a teóriát, az egy “FlameBowl” modell megjelenése a forrásfájlok között, mely kísértetiesen hasonlít az Ice King jégburkára, amely Polar Peak fölött lebegett.

 

A földrengések tovább folytatódnak!

 

Nemcsak tornádóra utaló nyomot, hanem egy “Összetört városra” utaló nyomokat is találtak a Leakerek. Többen is úgy vélik, hogy végre eléri Tilted Towers-t a végzete, bár őszintén szólva erre a eseményre nem tennénk fel az összes pénzünk. Ugyan előszeretettel piszkálja az Epic a Fortnite legnépesebb városát, így változások bőven várhatók, viszont abban nem hiszünk, hogy az egész lerombolódik. Persze ezek csak találgatások, az is lehet, hogy a CrackenCity kódnévre hallgató fájlok egy teljesen más városra értendők, ez csakis akkor fog kiderülni, amikor elérkezünk az éles eseményhez.

Akit érdekelnek a közelgő esemény első játékban található hangjai, azok ITT hallgathatnak bele a zajokba.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva