Apex Legends

Apex Legends hősbemutatók: Lifeline


Sosem hátrálok meg. Csakis így nyerhetünk!

Kicsit több mint egy hete jelent meg az Apex Legends, az EA megmentője és a battle royale műfaj legújabb királya. Kezdetben 6 hőssel játszhatunk, ez a szám 8-ra bővíthető játékon belül kiérdemelhető kredit segítségével. A korábbi hősbemutatókat ITT tudjátok elolvasni. A következő karakterünk pedig nem más, mint a hp gyáros…

…Lifeline

Ajay Che, aka Lifeline, nem egy olyan karakter, akire feltétlenül számítanánk az Apex játékok folyamán. Egykoron egy, a háborúból jól profitáló család gyermeke volt, azonban mikor tudomást szerzett arról, hogy milyen károkat okoztak, csatlakozott a Frontier Corps nevű csapathoz. A szervezet célja, hogy segítse a háború miatt rossz körülmények közt élőket.

Ha a világ jobbá tétele néhány ember halálát követeli… ám legyen.

Mivel ebben a játékban senki sem ártatlan – mindnyájan tudják mire vállalkoztak – és minden győzelem újabb segítséget jelent a rászorulóknak, nem okoz neki problémát, hogy belevesse magát ebbe a véres sportba.

Képességei:

Passzív képesség – COMBAT MEDIC: Az átlagos sebességnél gyorsabban tudja felszedni a földre került csapattársakat, melyben egy pajzs is a segítségére van. Az életerőt adó eszközöket 25%-al gyorsabban nyomja el.

Taktikai képesség – D.O.C Heal Drone: Egy drónt hív le, mellyel a közelben helyezkedő csapattársakat healeli.

Ulti – CARE PACKAGE: Levegőből érkező hordozót tud lehívni, melyben 3 eszköz kap helyet.

Érdemes neki adogatni az ulti gyorsító eszközöket, kemény felszerelést lehet szerezni Lifeline segítségével.

Ő Lifeline, az Apex Legends dokija. Képességei egy rendkívül jól csapatba illeszthető hőssé teszik, aki egyedül is képes megállni a helyét. Amikor a solo és duo mód bekerül, majd mindenki újragondolhatja az ő szerepét.

Ezt olvastad már?

Három vadiúj pálya érkezik az Apex Legends-be!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva