Counter Strike

Elfelejtette kikapcsolni a cheatet, a Reddit lebuktatta. A Twitch pedig egyből bannolta is


Ilyen az, amikor a közösség ereje tisztogat a játékban.

Juliooo csak egy átlagos brazil CS:GO játékos volt, pár száz nézőnek közvetítő streamer. Abból a szempontból mondjuk nem egészen volt átlagos, hogy csalás segítségével játszott. (Vagy az ingyenes CS:GO óta lehet, hogy már ez az átlagos?) Juliooo egyik legutóbbi streamje alatt bukott le, amikor bekapcsolva hagyta élő adásban is a csalást. Ráadásul még az OBS-ben sem próbált ügyeskedni, hogy eltüntesse.

Telibe kiment az egész cheat!

Az eset után persze észbe kapott Juliooo, és a róla készült Twitch klippeket azonnal törölni kezdte csatornájáról. A YouTube-ra kimentett változatokkal viszont már nem tudott mit kezdeni, az esetnek hamar híre ment a CS:GO közösségben. Természetesen a Reddit népe is felkapta, Juliooo pedig azzal védekezett, hogy ez csak egy PhotoShoppolt videó, ő sosem csalt. Pár órával a videó kikerülése után Juliooo csatornáját mégis letiltotta a Twitch.

Ha már CS:GO profilja nem kapott kitiltást a nyilvánvaló csalás miatt, legalább streamelni nem tudja.

Card

Jó látni, hogy a Twitch az ilyen jellegű visszacsatolásokra is odafigyel. Ha a közösség bizonyítottan csaláson kap valakit, annak nincs helye a legnagyobb streamer oldalon!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva