Counter Strike

Ez most szándékos spoiler vagy csak trollkodás? Kiszivárgott egy új mousesports lineup


Egy táblára írt névsor indította be a rajongók fantáziáját, amit kizárt, hogy csak véletlenül hagytak ott.

A mousesports csapatára sok mindent el lehet mondani, de hogy teljesen hülyék lennének az biztosan nem igaz. Profi csapatról beszélünk, akik tudatosan tervezik meg munkájukat és tökéletesen tudnak titkot tartani, ha kell.

Azt tehát már most kizárhatjuk, hogy az új lineup véletlenül szivárgott volna ki.

A csapat egyik random posztján ugyanis feltűnt egy tábla, amin a csapat leendő névsora szerepel.

A 2001-es Counter-Strike dobozt bemutató képre fókuszáljunk, ezen szerepel ugyanis a spoiler. A fotó hátterében ugyanis kiszúrtak egy névsort, melyen a jelenlegi 3 játékos neve mellé odaírták tarik és karrigan nevét is.

Mivel két játékos hiányzik, köztük egy irányító és egy support is, teljesen elképzelhető forgatókönyv, hogy tarik és karrigan érkezzen a mousesports-hoz. A kérdés már csak az, hogy ezt tényleg spoilernek, vagy csak trollkodásnak szánta a csapat? A mouz közösségi média felelőseitől nem áll ugyanis távol egy kis poénkodás.

Legutóbb a “karrigan a mousesports-ban” posztjuk volt ilyen. Pont olyan volt, mintha épp üdvözölnék a csapatnál, aztán két sorral később odaírták, ez csak egy visszatekintés 2011-re.

Az tehát biztos, hogy a nevek direkt látszódnak a mousesports posztján, mert a csapat nem hülye. De hogy szándékos spoiler, vagy csupán trollkodás, azt egyelőre senki sem tudja…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva