Gaming

Felsőkategóriás videókártyát rendelt, de csak egy cementdarab volt a dobozban


Mindig érdemes vigyázni, ám van, amikor semmit sem lehet tenni.

Biztosan mindenki hallott már arról, hogy a rendelt videókártya/processzor helyett csupán egy féltégla volt a dobozban. Ez egészen biztosan előfordult már többször, ám csak a használt, sokszor “jóárasított” termékek sajátossága, amit a szélhámosok előszeretettel húznak elő újra és újra. Nemrég mi is írtunk egy hasonló esetről, ám ott még téglát sem kaptak a károsultak. Ez a helyzet viszont teljesen más, itt ugyanis főhősünk az Amazonról rendelte vadiúj RTX 2080-as kártyáját, ami 250 ezer forintot kóstált. Amikor kézhez kapta nem volt akkora az öröm, ugyanis csupán egy cementdarab lapult a kártya helyén a dobozban.

Az esetet redditen tette közzé a csalódott vásárló, aki jelenleg az Amazontól várja a magyarázatot. Ezt a cementdarabot ugyanis elég nehezen fogja a gyártó egy hibátlan darabra cserélni a 3 éves garancia időn belül.

“Igen, sajnos igaz. Őszintén elnevettem magam, amikor kinyitottam a dobozt. Rendesen megleptek vele. Hallottam már hasonló sztorikat ezelőtt, de sosem gondoltam volna, hogy ez velem is megtörténhet.”

Az Amazon egyelőre nem reagált az esetre, de remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy mi is lesz a cementdarabkával. Remélhetőleg az Amazon megtéríti a kárt, ugyanis az a 250 000 Ft elég sok lenne tanulópénznek, főleg úgy, hogy nem használtan rendelték a kártyát.

Ezt olvastad már?

Szemtanú igazolta Mat1 bűnösségét – Ő maga minden vádat tagad

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva