Fortnite

Úgy kellett a 7.40-es patch a játéknak, mint egy falat kenyér: a közösség egy emberként gratulált az Epic-nek


Ezt most nagyon jól csinálta a kiadó.

Óriási csúszással, még nagyobb várakozással tegnap megérkezett a Fortnite legutóbbi frissítése, a 7.40-es – aki lemaradt volna az újdonságokról, pótolhatja:

Elbúcsúztunk a gránátoktól, de vannak visszatérők is – Megkésve, de megérkezett a v7.40!

Volt egy napja azóta a közösségnek pörgetni a legújabb patch-et – szinte 100%-ban pozitívan fogadták azt. Most ezekből válogattunk nektek. Nézzük is!

Látható, hogy hatból hat híresség örül és elégedett a patch-el, egyedül a mindig vicces Daequan szúrt oda az Epic Games-nek azzal, hogy külön köszönetet mondott az Apex Legends-nek, mert szerinte amiatt kapta össze magát a kiadó.

Legyünk reálisak: nem ő az egyetlen, akinek a fejében ez megfordult – a ti kommenteiteket böngészve is találtunk egy hasonlót, ami a like mennyiségen látszik, hogy nincs egyedül a véleményével.

Azért persze volt olyan, akinek akadt kifogásolnivalója, de ez is csak egy apróság.

Nagy volt az egyetértés köreitekben is: aki egy picit is rossz szót szólt a frissítésre, az (nagyon finoman) “megkapta a magáét”.

Egyetlen apróságot azért mégis fel lehet róni ellenük: az ADS spammel régóta gond van, ezt javította a kiadó, de ezzel együtt szinte az egész aim assistot átformálta. A lövések közötti kiegyenlítetlen sebességtől a fegyverváltásig szinte minden megváltozott a konzolos játékosoknak – ezt röpke 9 óra leforgása alatt vissza is vonták.

Az Epic “kijavította” az aim assistot, de annyira rossz lett, hogy egyből vissza is vonták

Az biztos, hogy úgy kellett ez az Epic-nek, mint egy falat kenyér: az Apex Legends szép lassan szipkázta el a játékosokat – ilyenkor nyilván az a kérdés, hogy átmenetileg történik-e meg, vagy sem. Nos az ilyen frissítések segítenek abban, hogy megmaradjon a játék méretes táborba.

Csak így tovább!

Borító: 1 ;

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva