Fortnite

Az Epic “kijavította” az aim assistot, de annyira rossz lett, hogy egyből vissza is vonták


A csütörtöki UPDATE részeként érkező javítás feladata az lett volna, hogy megszüntesse az ADS spammet. Csak hogy mellette elrontotta a fegyvereket is.

Az ADS hiba már év eleje óta jelen volt a Fortnite világában, és az őrületbe kergette a legtöbb játékost. Főleg aki kapta! A bugnak köszönhetően ugyanis szinte magától céloztak a fegyverek, akár füstön keresztül is.

A hibát a v7.40 UPDATE-nek azonban csak úgy sikerült kijavítania, hogy teljes káoszt hagyott maga után. Az ADS spammet megszüntette ugyan, de a fegyverek teljesen máshogy kezdtek működni a frissítés után. Az ADS spammel együtt ugyanis szinte az egész aim assistot átformálta. A lövések közötti kiegyenlítetlen sebességtől a fegyverváltásig szinte minden megváltozott a konzolos játékosoknak.

Természetesen az esetet hatalmas felháborodás, és az UPDATE visszavonása követte.

Az Epic Games ugyanis belátta, hogy kb játszhatatlanná tették az aim assistot, ami egyáltalán nem volt cél a frissítés kiadásakor. Megszűnt ugyan az ADS spam ,de túl nagy ára volt. A “javítás” alig 9 óráig húzta, máris visszavonták, sűrű bocsánatkérés közepette.

Aim Assist Adjustments Reverted from r/FortNiteBR

A fejlesztők ígéretet tettek rá, legközelebb olyan megoldást keresnek a hiba kijavítására, ami az aim assist alapvető működését nem befolyásolja majd. Reméljük ezúttal tényleg sikerülni fog nekik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva