Hearthstone

Sejtettük is, éreztük is: nem ez a történelem legbalanszosabb Brawlja – Thekal OP, Jeklik szörnyű


Eléggé kiugró értékeket mutat a heti verekedés.

Szokásos időpontban, szerdán elstartolt a heti kocsmai bunyó, mely a The Brawl of Champions: Round One nevet kapta.

Mint ahogy azt bizonyára már ti is kipróbáltátok: a Rumble Run hőseit irányíthatjuk, valamint ugyanebből a módból visszaköszöntek a shrine-ok is, melyek alaposan meghatározták most is az erőviszonyokat.

Olyannyira, hogy viszonylag hamar elkezdték érzékelni az emberek, hogy Thekal tűnik a legerősebbnek:

Nos nem kellett sokat várni arra, hogy ezt statisztikailag is bebizonyíthassuk:

A HSReplay.net oldaláról lementett adatokból jól látszik, hogy Thekal mind közül kiemelkedik: valóban tökéletes a szinergia, és levakarhatatlan minionokat tudunk összehozni pár kör alatt, melyek mellett ráadásul az amúgy elfogadható mennyiségű élettel megáldott Shrine is hízik. Ha nyerni szeretnénk, akkor mindenképp ő az ideális választás!

Mindig vannak legjobbak és legrosszabbak, azonban a 64.6%-os győzelmi ráta, hozzá pedig a 12.7%-os népszerűség nem túl egészséges -a hogy az sem, hogy Jeklik ugyanezen számai 33.7%-ot és 7.5%-ot mutatnak. Való igaz, hogy az életpontokért fizethető varázslatok jóval gyengébbek (a HP is villámgyorsan el tud fogyni), mint a buffok: ezen persze az sem segít, hogy ilyen és ehhez hasonló használhatatlan kezeket is össze lehet hozni vele:

Alapvetően ettől függetlenül egy érdekesebb Brawlról van szó, így azt reméljük, hogy ha a jövőben még visszatér, akkor már átesik egy adag balansz változtatáson.

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva