Hearthstone

Bug vagy új funkció a 4. quest slot? Akárhogy is van, NE rerolloljátok!


Bukjuk a küldetést, ha rerolloljuk.

Február 13-án, azaz szerdán véget ért a Lunar fesztivál és bejött helyette a Rastakhan szezon. Valószínűleg már legtöbbetek értesült róla, de aki nem, annak leírjuk, hogy ez annyit tesz, hogy az elkövetkezendő 3 hétben (most már csak 2) kapunk 1-1 speciális küldetést a Tavern Brawl keretein belül.

A héten mindössze 3 meccset kellett játszani a kocsmai bunyóban, amiért egy Rastakhan pakk járt – elvileg a következő kettő is hasonló lesz.

Fel is készültünk a dologra, jött az emlékeztető, hogy ne felejtsünk el helyet hagyni a küldetésnek:

+1 ajándék pakk vár ránk a mai napon, ne felejtsetek el helyet csinálni neki!

Azonban mindenki nagy meglepetésére (a Reddit tele volt ilyen posztokkal szerda este) elérkezett a technológia oda, hogy egy 4. helyre érkezett a quest, nem túrt ki semmit – legalábbis ezt hihettük!

A Blizzard ugyanis nem erősítette meg, hogy ez egy bug, vagy egy új funkció, így bizony néhányan beleszaladtak abba a hibába, hogy rerollolták az egyik küldetésüket, amikor 4 volt, az eredmény pedig nem egy új, hanem egy elveszett quest lett.

A Blizzard azóta sem kommentálta a dolgot, így a legjobb amit tehetünk, hogy jövőhéten már vigyázunk ezzel (persze akinek jelenleg is 4 van, az már most is fogadja meg ezt a jó tanácsot) és nem kérünk be új küldetést akkor, ha 4 darab van.

Kár ezért a fiaskóért, mert hangulatos lett a heti Brawl (a hősökkel való játék és egyedi, shrine-okra épülő deckek miatt) – igaz balansz terén azért van hova javulni.

Sejtettük is, éreztük is: nem ez a történelem legbalanszosabb Brawlja – Thekal OP, Jeklik szörnyű

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva