PUBG

Lebuktatta a cheatereket – A PUBG Corp. megköszönte, de semmit nem tett ellene


Egy szomorú történet, amiben a PUBG Corp. meglehetősen rossz fényben tűnik fel.

Znellia egy rendkívül érdekes történettel sokkolta a PUBG közösségét, amiben a PUBG Corp. support inkompetenciája került ismét a középpontba. A cég egyelőre nem reagált a vádakra, de remélhetőleg hamarosan tiszta víz kerül abba a bizonyos pohárba.

“Több, mint egy évig kompetitív játékos voltam. Lanokon illetve online ligákban vettünk részt és elég jól ment a játék. Annyira, hogy 2018 májusában egy weboldal felbérelt edzőnek. A munkám az volt ,hogy 4 játékost kupáljak ki, akik kompetitív játékosok akarnak lenni. Mindegyikőjüknek 800-1000 órája volt, de a legjobbjuknak is 1-es K/D-ja volt, borzasztó winrate-tel, még a top 10 százalékot sem érték el a squadok között, ami szuper könnyű. Két hét után feladták az edzést és abbahagyták. Kapcsolatban maradtunk és néha játszottunk együtt, de nem volt túl nagy különbség. mintha randomokkal mentem volna. Egy hete a barátom mondta, hogy nagyszerű játékosokat ismert meg, ajánlotta őket, hogy induljuk versenyeken velük, mert nagyon jók.

Ezek után kiderült, hogy a 2 srácot én edzettem korábban, ám az egyikőjük új accountot csinált a másik pedig átnevezte magát. Hirtelen 0,9-es K/D-ból 4+-ost csináltak 30%-os winrate-tel. Megnéztem a replay-eiket, a pubg.sh mellett és elég hamar kiderült, hogy nyilvánvaló módon csalnak. Amikor számon kértem őket azt mondták, hogy csak irigy vagyok, gyakoroltak és hasonlók. Elküldtem a PUBG Corp. supportjának a bizonyítékokat, akik vissza is írtak. A következő levelet kaptam vissza Caroline-től:

“Köszönjük hogy rászántad az időd ùùùùùùùùùù és ùùùùùùù játékos reportolására, akik csaltak a játékban. Egy igazán jó dolgot tettél a játékosközösségért. További jó munkát kívánunk. Nagyra értékeljük az elszántságodat a játék iránt.”

Ezek után semmi sem történt, a mai napig vígan játszanak. “

Érdekes történet, ha minden szava igaz, akkor az rendkívül rossz fényt vet a PUBG Corp.-ra. A játékos egyébként elárulta azt is, hogy végzett a PUBG karrierjével, ugyanis annyian használnak radar hacket a profi/fél-profi ligákban, hogy értelmetlen komolyan venni ezt a játékot. Hiszen míg egy radar 10-100 $-ba kerül a nyeremény pedig ennek a többszöröse, ha pedig valaki zsebretesz 3000 $-t, utána senki sem kéri tőle azt a pénzt vissza. Lebukás esetén csinálnak egy új accountot és indulhat minden elölről.

Tényleg ekkora problémák lennének a profi mezőnyben?

Ezt olvastad már?

Nem, ez nem cheat! – Egy új trükkel a ház tetejére teleportálhatunk

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva