Fortnite

Item Shop elem lesz a Fallen Love Ranger! – Ajándék Legendary skint ad mellé az Epic Games


Rendesen rákattant a küldetésekre és az ajándékokra az Epic Games az elmúlt időkben.

Most már tisztán látszik, a kiadó mindent megtesz, hogy a közösségét megtartsa a nyolcadik szezonra, sorra jönnek az ingyenes ajándékok, most pedig egy fizetős tartalmat is megpakoltak némi bónusszal, hogy vásárlásra ösztönözzék a játékosokat.

Néhány hete már tudjuk, hogy érkezni fog a játékba a Love Ranger sötét kiadása, a Fallen Love Ranger. Az Outfit modellje a v7.40-nel meg is érkezett, s nagy meglepetést okozott játékosoknak. Amellett, hogy egyébként egy igazán minőségi skinről beszélünk, a korábbi pletykák hamisnak bizonyultak, az adatbányászok ugyanis eddig azt az információt terjesztették, hogy megnyitható stílusként érkezik majd a Love Rangerhez a Fallen kiadás.

A legújabb ismereteink szerint viszont a Fallen Love Ranger egy teljesen különálló skin lesz, éppúgy, mint a Dark Bomber volt korábban. Viszont abban igazuk volt a leakereknek, hogy érkezik a Fallen Love Rangerhez egy küldetéssorozat is, ami további ajándékot rejt.

 

A Fallen Love Ranger Challenge Pack már az új-zélandi Playstation Store-ban elérhető, a csomag áráért a játékosok megkapják magát a karaktert, a szárny Back Blingeket, valamint egy küldetéssorozatot, ami 14 teljesített feladat után 2000 V-Bucks-szal jutalmazza majd a tulajokat.

Így tehát gyakorlatilag egy ingyen Legendary skint csomagolt a Fallen Love Ranger mellé az Epic Games!

A csomag jelenleg csak az új-zélandi Store-ban elérhető, de a leakerek szerint már február 15-én elérhető lesz globálisan. A csomag ára a Playstation Store-ban 32 dollár.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva