R6

Lesiont megint rosszul nerfelték, Capitao túlzásnak tűnik: vegyes érzelmekkel fogadta a közösség a frissítést


Szemezgettünk a véleményekből a legújabb frissítés kapcsán.

Tegnap este begurult az idei szezon legelső frissítése, egészen konkrétan persze csak az információk, hisz előtte még tesztszerveren próbálhatjuk majd ki – a részleteket a rend kedvéért linkeljük:

Ash és Dokkaebi nerf most, Blitz gyengítés a jövőben: a Ubisoft alaposan elbánik a frusztráló operátorokkal

Ilyenkor mindig érdekes olvasgatni a kommenteket (mind a ti hozzászólásaitokat, mind pedig a külföldi fórumokon, vagy a Redditen lévőket), hisz a vélemények találkozásából sokat lehet tanulni – vagy szimplán csak megnyugodni, ha már temetnénk valakit, közben mégse kéne.

Most ezekből szelektáltunk néhányat, nézzük meg őket!

Hakunamarups szerint nem is Ash ACOG elvétele a legnagyobb változtatás, hanem Dokkaebi hívásai. Emellett érzése szerint Capitao számszeríjával kapcsolatban túlzásba estek, ijesztően nagy lett a range.

Alpacapalooza úgy véli, hogy az ACOG elvétel váratlan volt, de jó döntés – szemben Lesionnel, akinél nem az folyamatos mérgezés a legnagyobb erősség. Alatta eggyel ki is fejtik, hogy a gond vele az, hogy negatívan hat a támadókra minden szempontból (Finka boost, sprint, bomba lerakás), így főleg az utolsó 30 másodpercben pokolian erős. Talán nem volt jó most sem a nerf iránya…

Ti sem vagytok teljesen megelégedve a változtatásokkal.

Nos igen, valóban kétséges, hogy az offenzív játékra berendezkedett Blitz lassabb ADS sebességgel mire lesz még jó.

Van olyan is, aki szerint Dokkaebi így sem volt túl népszerű, ezután pláne nem lesz – nos népszerű tényleg nem volt, de erős igen.

 

[2019-01-23]Y3S4.2Att

Az Ash nerf sem volt mindenki által pozitívan fogadott dolog.

Van, akivel nem tud kiszúrni a Ubisoft:

Képtalálat a következőre: „smart nigga meme”

Zárásképp két ember, aki tökéletesen elégedett a munkával – sőt, meglepetten konstatálták, hogy mennyire jó frissítést dobtak össze.

Várható volt, hogy vegyes érzelmeket vált ki ez a patch, – a nerfeknél ez amúgy is törvényszerű – meglátjuk, hogy hosszú távon melyik tábornak lesz igaza.

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva