Fifa

TOP 5: Kik a legalulértékeltebb játékosok az Ultimate Teamben?


Megnéztük a közösség szerint kik azok a játékosok, akik több rivalda fényt érdemeltek volna idén.

Nagyon érdekes beszélgetés indult be a redditen, azzal kapcsolatban, hogy eddig kik a legalulértékeltebb játékosok a FIFA 19 Ultimate Team-ben. Választási lehetőségünk temérdek mennyiségű van, hiszen az EA idén bőre engedte a nadrágot, szinte minden héten jelenik meg valamilyen promó csomag, új, erősebb lapokkal. Persze ezek mellett a már jól megszokott TOTW, POTM, MOTM, FutMass és egyéb lapok is potyogtak, úgyhogy nézzük…

Melyek azok a lapok, akik idén több figyelmet érdemeltek volna!

IF Richarlison

Ő az egyik olyan játékos akiről szinte vita nélkül állíthatjuk: bőven a statjai felett játszik! Hiába a “csak” 85-ös futás, olyan sebességgel tud kirobbanni a védők mögül, melyet egyszerűen nem lehet lereagálni. Az amúgy sem rossz statjai mellé egy 5 csillagos gyengébbik láb is társul, bőven van tehát mitől félnünk, ha meglátjuk őt az ellenfél csapatában.

Futmass Saracchi

Ha a Premier League-ben játszana, az egyik legkapósabb lap lenne Saracchi, hiszen idén az angol első osztályban komoly LB hiány volt. Saracchi azonban még a német elsőosztályú csapatokban sem sűrűn fordul elő, pedig bőven megérdemelné. Nyilván kicsit megnehezíti a dolgot, hogy relatív ritka lapról van szó.

Futmass Akanji

Megint egy német elsőosztályú játékos, most a Borussia Dortmundból. Akanji középső védő szerepben játszik, a Futmass lapja pedig kifejezetten jó lett, valahogy mégis elkerülte a játékosok figyelmét. Persze a svájci játékos inkább azoknak jó választás, akik budget csapatot építenek.

IF Draxler

Talán nem a legjobb chemistry a francia első osztály, de Draxler nemzetisége jó alap lehet. A 85-ös overall rating is nagyon erős és a statjai se rosszak, 80-as futás, 82-es lövés és 85-ös passzal jó bástyája lehet egy hibrid csapatnak.

Futmass Torreira

Az argentin középpályás rendkívül ritka a játékban, mely érthető abból a szempontból, hogy azért a PL nagyon sok, jó minőségű alternatívát kínál. Mégis, akinek megvan Torreira, adjon neki egy esélyt, bőven a statjai fölött teljesít, kellemetlen meglepetés lehet az ellenfélnek, és az összesített statodat is kicsit lejjebb tornássza.

Nektek van valamilyen meglepetés játékosotok a klubban? Esetleg a kezdőben is helyet kap? Vagy már kiszorult, de azért néha nosztalgiából van 20-30 percet a végén? Jöhetnek a squad képek kommentben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva