Gaming

Átmatricázott dobozok és hiányos Gold Edition: káosz a Metro Exodus megjelenések kapcsán


Nem csak az online megjelenéssel, de a kézhez kapott példányokkal is akadtak gondok bőven.

A Metro Exodus már a megjelenése előtt hatalmas hullámokat kavart a gamer világban. Az eredetileg Steamen árult játék pár héttel a start előtt mégis átpártolt az Epic Store-hoz. Ebből fakadóan jöhetett össze például az is, hogy Steamen előtölthető volt a játék, de az Epic Store-ból nem…

A következő érdekes fordulat az Epic Store-ban 85 euróért elérhető Gold Edition körül zajlott. Vagyis nem múlt idő, hiszen a dolgot továbbra sem sikerült megoldania a kiadónak. A helyzet az, hogy még ők sem tudják, mi lesz ennyi pénzért a Gold Edition kiadásban. Ahogy a közel 30 000 forintos csomag megrendelésénél írják: “A pontos tartalmat még nem döntötték el”

A legnagyobb pofon azonban mégis a fizikai példányok megérkezésekor érte az embereket. Az eredeti Steames megjelenéskor kinyomtatott dobozokat ahelyett, hogy újra nyomtatták volna, egyszerűen csak átmatricázták az Epic Store logójával.

A nehéz indulás után reméljük több hasonló baki már nem árnyékolja be a megjelenést, hiszen egyébként egy rettenő élvezetes és sztorijában fordulatos játékot kaptunk az új Metro résszel. Reméljük a színvonalas grafikához, játékmenethez és élményhez előbb vagy utóbb felnőnek a kiadás körülményei is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva