Fortnite

LTM formában tesztelhetjük hamarosan a Driftboardot – Már videó is van a működéséről!


Ez egy meglehetősen okos húzás az Epic Games részéről!

A hetedik szezon legelején bejelentette az Epic Games, hogy érkezik egy légdeszka, a Driftboard, ami a játék első egyszemélyes járműve lesz. A megjelenés napján viszont komoly hibákat találtak a működésében, képes volt többször is kifagyasztani a klienst, így úgy döntöttek a fejlesztők, hogy visszavonják a tárgymegjelenést és dolgoznak még rajta egy kicsit.

Nos, ez a kicsi egy teljes szezon volt, a közösség nagy része már teljesen elfelejtette, hogy valaha be volt jelentve a Driftboard, ám most, a leakerek felfrissítették az emlékeinket. A v7.40-es fájlok között ugyanis nemcsak magát a tárgyat találták meg, hanem egy egész LTM-et, ami a légdeszkát helyezi a középpontba.

A Driftin’ LTM egy igencsak rendhagyó játékmód lesz, ugyanis csapatban küzdhetünk majd, ám ezúttal légdeszkákkal a lábunkon! A szigeten piros Supply Dropok fognak megjelenni, amiknek a szélére Drifboardok lesznek erősítve. Egy láda kinyitásával egy halom fegyver, valamint egy légdeszka fog zuhanni mindenkinek, amit felcsatolva máris mehetünk a győzelemért.

A videót és az LTM képet JH9-nek köszönhetjük!

Szimpatikus egyébként, hogy a kiadó úgy döntött, a kezdeti nehézségek után nem fogják elárasztani az új járművel az összes játékmódot, hanem először csak egy limitált módban tesztelik le a tárgy működését, s csak azután élesítik a többibe, miután kiderült, hogy nincs a működésével semmi probléma.

Ezt egyébként el tudnánk képzelni a többi tárgy-és fegyverbővítés esetében is, így a fejlesztők anélkül tudnának visszajelzéseket kapni, hogy eleinte szétbarmolták volna a játék kompetitív szellemiségét a normál játékmódokban. Így talán elkerülhető lenne, hogy heteken keresztül kelljen alakítgatni egy tárgyat, hogy az ne legyen túlzottan meghatározó. (Khm, repülőgépek és Mounted Turret…!)

A Driftin’ LTM akár már a jövőhéten megérkezhet!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva