R6

Ismét ingyenes pár nap erejéig az R6: 3 ok, ami miatt érdemes most becsatlakozni a játékba!


Az új év első szezonja mindig különleges alkalom.

Szuper hírek jönnek azoknak, akik mostanában terveztek fejest ugrani a Rainbow Six Siege-be: ingyenes a játék a hétvégén, ráadásul masszív leárazásokkal csábítja az újakat a Ubisoft!

PC-n vasárnap este 21:00-ig, PS4-en hétfőn 14:00-ig, Xbox One-on pedig hétfőn 20:59-ig tudjátok ingyenesen pörgetni a játékot.

Korábban már írtunk tippeket és tudnivalókat a játékkal kapcsolatban (cikk közepétől olvashatjátok):

Ingyenes a Rainbow Six Siege, örülünk vagy sem? A “noobhent” hétvége előnyei és hátrányai

Pár napja pedig a leárazásokról is beszámoltunk:

Masszív leárazások, olcsóbb karakterek, új verziók: kezdőbarát lett a játék, megéri beszállni!

Ezért most inkább 3 indokot adunk nektek, ha esetleg nem lennétek biztosak abban, hogy érdemes-e belevetni magatokat az R6 küzdelmeibe. Jöjjön a lista!

1. Komoly leárazások

Kétségtelen tény, hogy pár sorral feljebb említettem, azonban ezek most tényleg nagyon jó ajánlatok: akár 70%-os leárazással is megvehetjük a játékot, de ami a pláne, hogy pont most fejlesztették a különböző verziókat (melyek az alapjáték, és annak különböző új karakterekkel és egyéb pluszokkal kiegészített részei). Lényeges, hogy immáron a starter verzió is nyugodt szívvel ajánlható a kezdőknek, míg korábban igazi szívás volt azzal indítani.

2. Új év

Bevett szokás, hogy minden új szezon előtt tart egy ingyenes hétvégét a Ubisoft: értelemszerűen ekkor a legjobb bekapcsolódni, azonban ezek közül is kiemelkedően szerencsés az, ha új évet írunk. Márpedig most ez a helyzet: egy évben 4 szezon van, most jön még csak a legelső, ami mindig sokkal több újdonságot tartalmaz, mint a többi 3. Most is jön 2 operátor, meg egy új pálya, melyről itt olvashattok:

Menetrendszerű spoiler: bemutatkozik az Outback, az Oregon és a Clubhouse keveréke

Át lettünk verve: a hölgy a támadó, a férfi a védő – Íme Gridlock és Mozzie története és hozzá a videó folytatása!

3. Valami nagy van készülőben

Nem lehet biztosra megmondani, de a közösség úgy véli, hogy valami nagy van kibontakozóban – egy nukleáris esemény.

Merész, de minden összeáll: egy rajongó szerint biztosra vehetjük, hogy egy nukleáris event előtt állunk

Mit értünk ez alatt pontosan? Még a hardcore rajongók sem tudják, azonban tavaly nagyjából ilyenkor egy zombis event jött a játékba, mely nem sikerült tökéletesen, de arra pont jó volt, hogy megadja azt a pluszt, ami miatt gyakrabban ült le az átlag játékos. Mutatunk egy gameplay-t róla, pörgessetek bele nyugodtan, csak a feeling kedvéért linkeljük.

Még egyszer hangsúlyozom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jön egy ilyesmi mód, azonban ha valamikor, akkor az új év első szezonjában lehet valami nagy durranásra számítani – a fenti cikkben pedig eléggé jól összeáll a kép, ami egy nukleáris eventre utal.

A játékot csak ajánlani tudom: ha van türelmünk belerakni az időt, akkor utána elképesztően jó érzés, amikor taktikailag, tudás terén múlod felül az ellenfeled  – persze FPS révén a célzás sem utolsó tényező.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva