PUBG

Tudod, hogy Erangelen hová ugranak a jó játékosok? – Ez a térkép megmutatja!


Sokszor váratlan helyekre ugranak a jó játékosok.

A mentor.gg egy statisztikákkal foglalkozó elemző oldal, akik ezúttal a PUBG-re szabadultak rá. Azt már jó pár alkalommal láthattuk, hogy melyek a legkedveltebb helyek, épp ezért, ez az oldal azt vizsgálta, hogy a jó játékosok hova ugranak? Ebből persze kiderül az is, hogy a kevésbé jó ranggal rendelkezőek hova szeretnek érkezni. A térképen a sötétebb pirossal jelezték a skillesebb játékosok érkezési helyét, világosabb zölddel pedig a kevésbé jókat jelölték.

Az vizsgálat során 11 300-nál is több meccset és 100 ezernél több játékost vizsgáltak, ezek alapján jött ki eredményül a következő térkép:

Egészen elképesztő, hogy teljesen más a térkép, mint a legnépszerűbb helyek esetében volt. Jól látható, hogy Quarry, Ferry Pier is rendkívül előkelő helyet kapott. Észak Georgopol és Yasnaya északi része is szintén közkedvelt a jobb ranggal rendelkező játékosok körében. Military-re és Dél-Georgira viszont a gyengébb játékosok ugranak, érthető egyébként, hiszen a harcok miatt gyakran nincs idő lootolni. Még olyan elvetemült is volt, aki a Kezdőszigetre ugrott, persze amióta csökkentettek a looton, alig találni értelmes fegyvert ott (pedig ez is jó rég történt már). Ami érdekes, hogy a Gatka feletti hegygerince is közkedvelt a jobb játékosok által, pedig ott még lootot sem találhatunk.

Ezt olvastad már?

Ezek a legnépszerűbb landolási helyek Erangelen – 40 000 mérkőzés alapján

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva