Fortnite

A közösség már merítene az Apex sikeréből – Többen újraélesztési lehetőséget kérnek az Epic-től


Az Apex bevezetett egy kiváló új rendszert, amit nagyon szívesen látnának a Fortnite játékosok az Epic Games játékában is.

Az Apex Legends nemcsak azért lett hirtelen sikeres, mert ingyenes játék és bárki hozzákezdhet, hanem azért is, mert ezek mellett tele volt fantasztikus ötletekkel, ami gyakorlatilag frissítette a Battle Royale játékélményt. Ilyen például az elesett társaink felélesztése, ami eddig meglehetősen frusztráló volt, ugyanis bármilyen másik BR cím esetében, ha a térdünkre kényszerültünk és ott kivégeztek, számunkra az a menet befejeződött. Az Apex-ben nem teljesen így történnek a dolgok, a Respawn (milyen ironikus…) ugyanis úgy döntött, lehetőséget ad a játékosainak arra, hogy orvosolják a megcsappant csapatlétszámot. Az elesett társaink “kártyáját” felvéve, egy meghatározott időablakon belül visszahozhatjuk őket a játékba az erre kijelölt helyeken, természetesen felszerelés nélkül.

Ez a koncepció pedig bombaként robbant, mindenki imádja a mai napig és pörgetik is rendesen az EA ernyője alatt fejlődő Battle Royale-t. Ám ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek olyan lojális játékosok, akik nem szeretnének váltani a jelenlegi címükről, viszont szeretnének benne látni egy-két innovatív változtatást. Ez történt ez esetben a Fortnite közösséggel is, csak az újraélesztési mechanikáért nem szeretnék otthagyni szeretett játékukat, viszont szívesen látnának valami hasonlót a Fortnite világában is.

A Resurrection Stone közösségi tervezete

A jelenlegi földrengéseket felhasználva még a játék történetébe is beleépítették a Resurrection Stone-ok, vagyis az újraélesztő kövek megjelenését. Néhányan azt tanácsolják az Epic-nek, hogy a nyolcadik szezontól kezdve jelenjen meg a játékban egy olyan Mythic ritkaságú tárgy, ami képes lenne egy elesett társunkat visszahozni a játékba, természetesen ebben az esetben is felszerelés nélkül. Kizárólag Supply Dropokban fordulna elő, ott is csak nagyon ritkán és természetesen egy tárhelyet foglalna az eszköztárunkban.

A történet szerint pedig ezek a túlvilági erővel rendelkező kövek a jelenlegi földrengések hatására kerülnek felszínre, a Fortnite világ emberei pedig elkezdik hasznosítani őket, éppúgy, mint például anno a Hop-Rockokkal is történt.

Nem lenne rossz ötlet éppen most meglépni mindezt, ugyanis a v7.40 óta a kivégzésekért 50 HP-t, vagy 50 pajzsot kapnak a játékosok, így mostantól senki sem hagyja térdelve az ellenségeket, ugyanis akkor komoly helyzeti előnytől fosztanák meg magukat.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva