Counter Strike

A 16 éves Brollan teljesen összetört, tényleg kiesett a háromszoros Major győztes fnatic


A Bo1-es meccsek után mindenki azt várta, Bo3-ban már megemberelik magukat a svédek. Nagyon nem így lett.

Rettenetesen indult a fnatic számára a Major, dupla vereséggel kezdték a Top24-es csoportkört. A ViCitől 9:16-ra, a Winstrike-tól 11:16-ra kaptak ki. Innentől a svédekre már kizárólag Bo3-as meccsek vártak, sokan pedig ettől remélték a siker kulcsát. Az első meccsen 2:0-ra kiütötték a Grayhound ötösét, így várták a G2 elleni következő rangadót.

Itt azonban véget is ért számukra a Major kaland.

A világranglista 6. helyezettje, melyben többszörös Major győztes játékosok és fiatal titánok álltak össze 2019-re, már a Top24-ből is kiesett. Mirage-t ugyan nyerték a svédek, de Dust2-n 8:16-ra, Overpass-on pedig 5:16-ra kaptak ki JW-ék.

Ahogy a számok is mutatják, a 69 körös rangadón hatalmas fölényben voltak a franciák az entry-k és a clutch-ok szempontjából. Shox emberfeletti teljesítményt hozott, +18-as K/D különbséget és 50% fölötti headshot százalékot rakott a fnatic ötösére.

JW innentől már csak egykori csapattársainak szurkolhat, mostantól már csak ők hozhatnak egy kis örömet a fnatic szurkolóknak.

A csapat többi tagja teljes tragédiaként élte meg a kiesést, Brollan magába roskadva siratta a Majort.

Ezzel az egyik legnagyobb esélyes már az utolsó nap előtt elbúcsúzott. A világranglista 6. helyezett, többszörös Major győztes fnatic a következő Major előtt az EU Minorból vág majd neki a tornának.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva