Apex Legends

Kutattak a játékfájlokban: Érkezhetnek a járművek!


Adatbányászok akadtak utaló jelekre a játékfájlok között. Merőben megújulhat a gameplay.

A Respawn Entertainment Apex Legends nevű játéka egy hatalmas sikernek örvendő battle royale. Sok, már régen kívánt újdonságot hozott be, és vegyítette a már más játékokban jól működőeket is.

Bár a játékosok ebben a formában is mondhatni imádják a játékot, a Respawn nem dől hátra, a javításokon túl, a tartalmi frissítések is folyamatosan érkezni fognak.

Jelen pillanatban az egyetlen használható jármű a Supply Ship, de ez sem irányítható. Csak ráugrani, lootolni, majd elhagyni lehet. Az eszköz útja előre beállított minden mérkőzésen.

Egy adathalász, ApexGameInfo bizonyítékokat talált egy bizonyos Hoverbike létezésére, mely ott van, létezik, de a játékosok még nem kaptak róla semmilyen megerősítést.

Bár még semmi konkrétat nem tudunk róla, a fizikája már késznek tűnik, és a spawn is elő van készítve. Ebből reménykedhetünk, hogy nincs már messze a megjelenés.

A Hoverbike egy nagyon jó alternatívája lehet a Launch Balloon eszköznek, mely pillanatnyilag ez egyetlen tényleg gyors menekülési lehetőség.

Pillanatnyilag semmi további információnk nincs az eszközről. Tudjuk, hogy a Respawn nagyon következetesen hoz döntéseket a játékkal kapcsolatban, még az is előfordulhat, hogy sosem kerül majd be a játékba a jármű.

Ti örülnétek egy Hoverbike-nak? A pályán megtalálható mennyiségtől függően, biztosan át fogja alakítani 1-1 meccs alakulását, mi nagyon kíváncsiak vagyunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva