Counter Strike

Akinek megvan az 5 helyes Pick’Em tipp, 2 ingyenes láda dropot már garantáltan kap


Az új rendszer értelmében csak a kihívások teljesítésért jár ingyen láda.

A Major előtt behozott új rendszer szerint csak a Viewer Pass-on belül, a Coin fejlesztéséért járnak ajándék ládák. Az 5., a 7. és a 11. teljesített Challenge utána mind 1-1 ládát kapunk. 7 kihívás teljesítésénél tehát már 2 Souvenir láda garantált. Az új rendszer részletes leírását itt találjátok.

Aki tehát az első csoportkörben eltalált legalább 5 csapatot a 9-ből, annak már biztosan lesz 2 ládája.

Ha ugyanis megnézzük a 11 kihívás elosztását, ebből 5 csupán meccsnézésre vonatkozik, ami ugye simán teljesíthető. 1 kihívás rögtön az elején a Coin beváltása volt, ezt szinte ingyen adta a Valve. Vagyis a gondolkodás nélkül teljesíthető kihívások száma így már 6-ra nő.

A Gold Coin eléréséhez pedig 7 kell, vagyis a Pick’Em-es kihívások közül elég csupán egyet teljesíteni ahhoz, hogy Gold Coint, ezáltal újabb ingyen droppot szerezzünk.

Akinek tehát már az első csoportkörben összejött a legalább 5 helyes tipp, már most dörzsölheti a markát, és készülhet a dupla láda dropra!

Innentől jön azonban csak a neheze.

Hiszen a tökéletes Coinhoz mind a 11 kihívást teljesíteni kell. Vagyis a tippelés igazi izgalmai majd csak mostantól indulnak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva