Fortnite

Élőben varratott Fortnite tetkót Tfue – Egy életre szóló kapcsolatot kötött a játékkal


Tfue úgy döntött, ideje örök hűséget fogadni a Fortnite-hoz.

Van az a pont, amikor már tényleg az őrültség határait kell súrolni ahhoz, hogy szórakoztassuk a nézőinket. Tfue egyébként is szerette feszegetni a határokat, most pedig úgy döntött, átlépi azokat és élő adásban varrat magára egy Fortnite témájú tetoválást, ezzel egy életre elkötelezve magát amellett a játék mellett, ami hírnevet és gazdagságot hozott neki.

Tfue új Jonesy tetoválása – Twitch

Az ominózus esetre február 16-án került sor, amikor is az amerikai streamer megkérte Roman Lacoste tetováló művészt (ő készítette Ninja Fortnite tetkóját is), hogy stream közben alkosson valamit a combjára. A nézők nem voltak meglepve, amikor kiderült, egy “Jonesy” tetoválás fog születni, ez az a karakter ugyanis a Fortnite univerzumból, akit Tfue képmásának és védjegyének tartanak.

Persze nem lenne Tfue stream, ha mindezt ne fejelte volna meg egy még őrültebb produkcióval, ő maga is varrt egy tetoválást barátja, Banks combjára, bár az igazat megvallva Lacoste és Tfue kézügyessége között zongorázni lehetne a különbséget. Banks-nek be kellett érnie egy “Code Tfue” felirattal, ami a Fortnite Support-a-Crator programját hivatott reklámozni.

Banks abból a szempontból jól járt, hogy testét már így is számtalan tetoválás borítja, így talán a káoszban nem fog annyira feltűnni Tfue gyermeteg alkotása. A Fortnite streamer viszont biztosra ment, az ő életre szóló tetkója igazán minőségire sikeredett, így mostantól Tfue “Fortnite verziója” is mindig ott lesz a FaZe kiválóságával, bárhova is menjen.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva