Fortnite

Földalatti pályarészek, Tilted és Polar átalakulása, 6 átszabható skin – Kiszivárgott az S8 Battle Pass?


Kikerült a 8. szezon leírása.

Nyakunkon a Fortnite Battle Royale 8. szezonja, a játékosok pedig izgatottan várják már az új idénnyel kapcsolatos részleteket.

Nos nagyon úgy tűnik, hogy a kíváncsiságot most az adatbányászoknak sikerült kielégítenie, ugyanis kiderült pár dolog!

Azt ugye tudjuk, hogy a 7. szezon e hónap 28-án ér végzet, a gamingitel oldala pedig megosztott egy leírást arról, hogy mi vár ránk ennek végeztével:

A 8. szezon egy pusztító földrengéssel indul, mely alaposan átformálja a szigetet. Tilted Towers és Polar Peak változik, valamint föld alatti részek felfedezéséről is írnak!

A Battle Pass újításainál kiemelik, hogy a lobby hátterét is át lehet szabni (nyilván ilyeneket lehet majd feloldani belőle részben), valamint ezúttal 6 (!) skinről írnak, melyeknek új stílust adhatunk (valószínűleg a Zenith/Lynx stb. féle választható kinézetekre gondolnak).

forrás: dexerto

A kreatív módnak a 8. szezon lesz a hivatalos megjelenése, mely új eszközöket és fegyvereket hoz be a szigetünkre. Save the World módban pedig a hős rendszer újul meg.

100 tierről írnak, 950-es V-Bucks árról és több, mint 100 új jutalomról – ilyen téren tehát nincs változás az eddigiekhez képest

Természetesen nem vehetjük hivatalosnak a dolgot, az Epic Games nem erősítette meg, de 2 héten belül okosabbak leszünk – addig is várjuk a további fejleményeket!

Borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva