Fifa

TOTW 23 előrejelzés: Végre nem a sztárokról szól!


Újabb hét, újabb hétfői előrejelzés a szerdai megjelenés előtt. A hét csapata immáron 23. alkalommal jön a FIFA 19-be, lássuk is, kiket várunk a csapatba.

Yassine Bounou 77 -> SIF 83

A Girona 2-1-re legyőzte a forduló meglepetéseként a Real Madridot, és bár kellet a két lőtt gól, a kapus volt az igazi hőse a meccsnek, Bounou szám szerint 6 védést mutatott be. A csapata ennek köszönhetően már 4 pontra távolodott a kieső zónától

Leonardo Bonucci 86 -> IF 87

Bonucci nem góllövő típus, a szezonban még csak kettő gólnál jár. Nem is ez a fő erénye egy középső védőnek, az olasz mégis megvillantotta ezt a képességét is a 3-0-ás győzelmük során a Frosinone elleni meccsükön. A Juventus ezzel a meccsel már 13 ponttal vezeti a tabellát.

Dusan Tadic 80 – IF 83

A szerb játékos alap embere lett a szezonban az Ajax-nak, már 24 gólnál jár. Az elmúlt fordulóban kétszer talált be a Breda elleni 5-0-ás győzelem során.

Kingsley Coman 83 -> IF 85

A francia játékos sokat fejlődött ebben a szezonban, és nagyon aktívan ki is veszi a részét a Bayern sikereiből. Legutóbb 2 gólt és 1 gólpasszt jegyezhetett a 3-2-es Augsburg elleni találkozón. Nélküle aligha lett volna meg a meccs…

Yussuf Poulsen 79 -> TIF 87

Ha megkapja, a harmadik TOTW lapja lehet ez Poulsennek. A dán játékos bőven rászolgált, hogy helyet kapjon a hét csapatában, újabb két gólt pakolt, most éppen a Stuttgart-nak, akiket 3-1-re győztek le végül. Az RBL már 5 meccse veretlen, szép sorozatnak nézhetünk elébe, ha Poulsen és a csapat teljesítménye nem lankad.

Ti kiket várnátok még a hét csapatába? Van olyan aki szerintetek megérdemelné a felsoroltakon túl? Osszátok meg véleményeiteket kommentben!

Ezt olvastad már?

Február 19-ig nyithatóak az új MOTM lapok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva