Apex Legends

Apex pakkok és Pathfinder skin jár a Twitch Prime mellé!


A Twitch Prime felhasználók újabb adag holmit szerezhetnek be, most épp az új kedvencben, az Apex Legends-ben!

A Twitch Prime már sokatoknak ismerős lehet, számtalan dolgot szerezhettünk be a szolgáltatáson keresztül a PUBG-be, Fornite-ba, Overwatch-ba, és még millió más játékba. Tulajdonképpen ezeken ingyenes holmik, az előfizetésünk mellé kapjuk őket ajándékba.

Korábban, amit azt már említettem, más BR címekkel is szoros kapcsolatot épített ki a Twitch. A Fornite-al és a PUBG-vel is többször összedolgoztak, hogy ingyenes ládákkal, vagy Twitch témájú skinekkel örvendeztessék meg a felhasználókat.

Most végre eljött az Apex ideje, hiszen a Twitch Prime előfizetők egy Pathfinder skinnel és 5 darab Apex ládával lehetnek gazdagabbak, pusztán néhány kattintásért cserébe!

Így tudod behúzni a jutalmakat!

Ha már Twitch Prime felhasználó vagy, IDE kattintva össze kell linkelned a Twitch felhasználódat az Origines / Xbox-os / Play Station-ös profiloddal.

Ha ez megvan, a kezdőlap tetején a koronára kattintva új értesítéseknek kell megjelennie.

Itt egyszerűen már csak claimelnetek kell az Apex Legends-es jutalmakat (és minden mást, ami jár az előfizetés mellé).

Elég valószínű, hogy a jövőben újabb Apex Legends tartalmak jönnek, abból kiindulva, hogy a Fornite is többször dolgozott össze a Twitchel.

Miért jó ez az EA-nek?

Megkérdőjelezhetetlen, hogy az Apex átvette az uralmat a Twitch felett a megjelenése óta. Ninja, Dr Disrespect, Shroud és még sokan mások, rengeteget streamelik az EA új játékát, mellyel hatalmas nézettséget generálnak a játéknak.

De sokan vannak, akik a technikai akadályok miatt nem akarták eddig elkezdeni, vagy egyszerűen nem biztosak abban, hogy nekik való a játék. Erre tökéletes lehet a Twitch Prime promóció, ha másért nem, ezért legalább esélyt adhat néhány új játékos. Nem mintha mondjuk nem döntögetné sorra a rekordokat az Apex Legends…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva