League of Legends

Egy napot csúszik a 9.4 – Morgana és Kayle még nem biztos, hogy játszhatók lesznek a héten


Morgana és Kayle újragondolásának bejelentése jött, a 9.4-es frissítés pedig ezzel a lendülettel csúszik is.

A tegnapi nap legnagyobb bejelentése egyértelműen a Morgana és a Kayle rework teaserének megjelenése volt. Kaptunk egy ízelítőt Kayle új játékmenetéről, valamint egyértelműen láthattuk, hogy a két hős új modelljei milyen irányt vettek. S azt kell, hogy mondjuk, a Riot Games rendesen kitett magáért. Egészen eddig nem gondoltuk volna, hogy Morgana ennyire igényli ezt a modellfrissítést, ám most már ott tartunk, hogy folyamatosan számoljuk vissza a napokat, hogy mikor bújhatunk a támogatóval az új bőrünkbe az éles szervereken is.

Kayle játékmenet frissítése viszont már első hallásra is teljesen indokolt volt, ugyan nem volt játszhatatlan a karakter, egyértelműen elszaladt felette az idő és ideje volt egy kicsit korszerűsíteni az angyalt. A modell kifogástalan, a képességei pedig meglehetősen érdekesnek tűnnek, még akkor is, ha egészen pontosan a Riot még nem jelentette be, hogy mi mit fog csinálni.

 

A mai nappal viszont érkezett egy csomag rossz hír is, a 9.4-es frissítést egy nappal eltolták, így nem szerdán, hanem csütörtökön, vagyis február 21-én érkezik majd az éles szerverekre az új ciklus. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a 9.5-ös PBE frissítés is tolódik egy nappal, sokan pedig abban reménykedtek, hogy a két “új” karaktert, Morganát és Kayle-t, már akkor kipróbálhatják, elvégre mi másért jelentette volna be a Riot ennyire közel a ciklusváltáshoz őket.

 

A Riot Games Support viszont nem biztos abban, hogy már a héten játszhatók lesznek a PBE-n, bár nem zárták ki Twitteren a lehetőségét. Egy biztos, a 9.5-ben benne lesz a két testvér, így az éles szervereken körülbelül 2-3 hét múlva már játszhatók lesznek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva