Fortnite

Ghost Kamo egy igazi állat! – Új Solo vs Squads világrekord született


A lehető legnehezebb kategóriában született új rekord, félelmeteset ment a Ghost játékosa!

Nem gondoltuk volna, hogy a francia játékos, Teeqzy, 2018 áprilisában beállított Solo vs Squads világrekordját bárki meg fogja dönteni. Már csak azért sem, mert egy impozáns, 43 killes kört sikerült összehoznia az akkor még a Millenium színeiben játszó játékosnak.

Viszont a Ghost igazolt játékosának, Liam “Kamo” Fillery-nek legutóbb sikerült megdöntenie Teeqzy rekordját, ráadásul nemcsak egy hajszállal, szabályosan agyonverte a korábbi csúcstartó teljesítményét. Kamo ugyanis három killt vert a francia rekordjára, ezzel beállítva az új Solo vs Squads világrekordot, ami mostantól 46 kill!

 

Több okból is fantasztikus ez a teljesítmény, az első, hogy PC-n ugyan, de kontrollerrel érte mindezt el a Ghost játékosa, ráadásul nem egy megszokott irányítóval, hanem az öccse kontrollerjével, az övé ugyanis elromlott a stream előtt. Így tehát a játék legfőbb platformján sikerült összehoznia a rekordot, ami külön piros pont.

Valamint bemelegítés nélkül csinálta, ugyanis a streamjének a legelső játékán sikerült nagyot alkotnia, úgy tűnik a “hideg kezek” néha igenis csodákra képesek.

Már csak azért is, mert ez nem egy olyan rekord lett, amit csak beállítottak és elvéreztek útközben, Kamo ugyanis be is húzta a játékot, ezzel nyomatékosítva, hogy tényleg a legjobb a kategóriában!

Ghost Kamo

Az új, v7.40-es ciklus egyébként kiváló a rekordkísérletekre, ugyanis ez az a frissítés, ami elhozta a normál játékmódokba is a Pop-Up Cupokról jól ismert játékrendszert, a killekért járó +50 HP, vagy pajzsot, valamint a bónusz nyersanyagokat. Így mostantól egy szorult helyzetből könnyebben jöhetünk ki, ha jól tudunk lőni, ugyanis könnyedén visszatölthetünk magunkra egy halom életerőt egy kivégzéssel.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva