R6

Blitz magasan a legtöbbet bannolt támadó lett, a túloldalon Caveira és Echo a nem kívánatos személy


Infók az SI Playlistről.

Lezajlott a 4 csodálatos hétvége, melyben az SI Playlisten játszhattunk profi mintára a Rainbow Six Siege-ben – várható volt, hogy a Ubisoft közzéteszi a játékosok által először használt pick&ban rendszer statisztikáit ennek végeztével.

Így is történt: mind a támadók, mind a védők terén megkaptuk azt, hogy milyen arányban tiltotta a közösség a különböző operátorokat. Lássuk hát!

Támadók

Nagy volt az egyetértés az offenzív oldalt tekintve. Blitz a meccsek körülbelül kétharmadát kénytelen volt a kispadról végignézni – azt gondolom jól döntött a Ubisoft, amikor bejelentette, hogy az ADS sebességet csökkenteni fogja a pajzsos operátorokon. Noha Blitz nem tartozik a legerősebb karakterek közé, mégis látható, hogy mennyire nem szeretnek ellene játszani a játékosok.

A 2. helyen a Pro League-ben már globálisan bannolt Lion áll – őt a meccsek egyharmadán tiltottátok. A rework már kész (IDE kattintva olvashattok róla a cikk közepén), de valószínűleg leghamarabb csak a 2. szezonban lesz éles.

A dobogó alján az egyelőre továbbra is operátor counter nélkül álló Maverick tanyázik, akit picit több, mint a meccsek tizedében tettetek választhatatlanná.

Nem meglepő lista, egyedül az meglepő, hogy Ash még az ötbe se fért be.

Védők

A védők terén jóval kiegyenlítettebb volt a támadókhoz képest az arány: Echo és Caveira végzett az első két helyen, őket a meccsek nagyjából felében nem lehetett választani, míg Mira jó eséllyel pályaspecifikus ban volt (Oregon, Coastline), őt a meccsek negyedében nem lehetett elérni.

A védőkkel továbbra sem ápol szoros barátságot a közösség: a támadóknál Montagne is odaért az 5. legkevésbé szívesen látott karakter pozíciójára, míg a védőknél Clash gyűjtött be egy 4. helyet annak ellenére, hogy messze a játék legrosszabb operátora.

Érdekes volt látni ezeket a statisztikákat – reméljük, hogy a jövőben minél több hasonló hasznos infót oszt meg velünk a Ubisoft!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva