Counter Strike

Gyászol az Astralis, a Major előtti napon ütött be a családi tragédia


Durpeeh apukája hosszan tartó betegség után hunyt el.

Nagyon nehéz Major vár az Astralis-ra, ez most már biztos. Technikailag a radar bug kijavítása miatt kerültek hátrányba, hiszen saját stílusukban eddig keményen építettek rá. A verseny előtt egy nappal ráadásul egy komoly lelki terhet is kapott a csapat, főleg dupreeh a vállára.

Édesapja egy nappal a Major előtt hunyt el, hosszan tartó betegség után.

Dupreeh már 2016-os profile videójában is beszélt édesapja daganatos betegségéről, akkor éppen egy könnyebb periódust élt meg a család. Állapota ingadozó volt az elmúlt években is, végül hosszas és bátor küzdelem után alulmaradt.

“Tegnap egy példakép távozott, a legjobb apa akit csak kívánhattam. A daganattal folytatott hosszú és bátor küzdelme után apukám most már békére lelt. Mindig velem maradsz, örülök hogy megmutathattam neked a saját világomat. Örökké szeretni foglak.”

Elképzelhetetlen, min mehet keresztül dupreeh ezekben a napokban. Ilyen szempontból a legrosszabbkor jön számára a Major, a keddi tragédia után szerdán már pályára kell lépniük az első fordulóban. A csapat külön meg is kért mindenkit, tartsák tiszteletben dupreeh magánéletét és ne zaklassák az esettel:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva