Counter Strike

Néha azért nem árt gondolkodni! A Majort választotta randi helyett, szakítás és Vega Squadron pulcsi lett a vége


Ennyit azért nem ér, még egy izgalmas mérkőzés sem!

Újabb tanulságos eset a gaming világából, hogy sose helyezzük valódi emberi kapcsolatainkat a játék mögé. Egyesek ugyanis hajlamosak elfelejteni, hogy egy hétvégi Major meccs vagy egy MM a haverokkal sosem érhet fel a család, a barátok vagy éppen a barátnő szintjére. Tanuljunk a következő történetből, és hasonló helyzetben ismerjük fel, mi a helyes döntés.

Egy német játékos, N3TZW3RG a saját bőrén tapasztalta meg rossz döntése eredményét, és ha tehetné, mostanra már visszacsinálná az egészet.

N3TZW3RG ugyanis úgy döntött, a barátnőjével való randi helyett a CS:GO Majort választja. A vasárnapi találkozót a Vega Squadron vs. NiP mérkőzés miatt mondta le, a lány pedig szakított vele.

Jelen esetben igazából mindegy, hogy előre megbeszélt randi, vagy csak hirtelen jött ötlet volt-e a dolog. Az mondjuk a durvább forgatókönyv, ha előre megbeszélt randi volt, és képes volt egy visszanézhető meccs miatt lemondani. De ha csak kapott egy hívást, hogy van-e kedve találkozni, azt se feltétlenül érdemes offolni egy meccs miatt, ami bármikor újranézhető. Még akkor sem, ha egyébként a Vega vs. NiP tényleg egy jó meccs volt.

A közösség tagjai persze próbálták felvidítani a srácok, még a NiP egykori igazgatója is küldött egy tömör üzenetet:

A Vega Squadron már hosszabb üzentben válaszolt, a kellemetlenségek miatt ajándékcsomagot küldött az elhivatott szurkolónak.

A visszajelzések után N3TZW3RG is belátta hibáját, és már a dolog helyrehozásán fáradozik. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha el se rontja!

Tényleg fontos dolog a szurkolás, hiszen a nézők adják meg az online és a helyszíni rendezvények igazi hangulatát is. De tanuljuk meg felismerni a különbséget a valóban fontos dolgok és a hobbi között.

Vigyázzunk rá, hogy a hobbi maradjon csak hobbi!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva