League of Legends

Drágulnak az RP árak, valamint új Refund rendszer is érkezik márciusban


Nálunk is drágább lesz az RP márciustól kezdődően, cserébe kapunk egy jobb Refund rendszert.

Márciustól drágulnak az RP árak bizonyos régiókban, jelentette be kedden a Riot Games.

 

Eddig közel egységesen kezelte az RP árakat a Riot Games, nem minden helyzetben foglalkoztak a bizonyos adókkal, valamint valuta érték változásokkal. Ez márciustól megváltozik, minden kijelölt régióban, ahol növekedni fog az RP ár, az adott viszonyokhoz fogják állítani a pontok árcéduláját. Figyelembe veszik mostantól az új adó törvényeket, a valuta mozgását, a régiók közötti inflációt, s ezekhez mérten jelölnek ki egy drágítást.

Sajnos mi magyarok sem ússzuk meg az RP árának drágulását, az európai kijelölt régiók 9-15%-os drágulásra számíthatnak, amiből Magyarország egy meglehetősen masszív, 11%-os árnövekedést kapott a nyakába a Riot Games-től!

  • Egyesült Királyság: 9%
  • Euro Zóna: 15%
  • Lengyelország: 11%
  • Románia: 11%
  • Magyarország: 11%
  • Svájc: 10%
  • Cseh Köztársaság: 11%

Öröm az ürömben, hogy az RP árak drágulásával egy új Refund rendszer is érkezik, ami sokkal felhasználóbarátabb lesz, mint az eddigi szisztéma. A Refund gyakorlatilag egy vásárlásunk visszaváltására ad lehetőséget, amiből eddig a kiadó felhasználónként hármat engedélyezett. Ez mostantól “korlátlanra” nő, minden évben kapunk ugyanis egy új Refund zsetont a Riottól, az egyetlen kikötés, hogy háromnál több nem lehet ebből a zsetonból a felhasználónkon. Így kijelenthetjük, hogy márciustól minden évben kapunk egy ajándék Refundot a kiadótól, ami azért nem is annyira rossz ajánlat.

Valamint lehetőségünk nyílik arra is, hogy bizonyos kijelölt nem használt tárgyakat egy héten belül visszaválthassunk, Refund zseton felhasználása nélkül. Erről pontosabb információval később szolgál a Riot.

Mivel több régiót is érint az RP árának növekedése, a mai nap és március 5-e között bónusz RP-t kapnak azok, akik még az árnövekedés előtt vásárolnak RP-t a kliensen belül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva